BCC acties 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 28-01-2020

Elektronicaketen BCC is een van de grootste ketens van haar soort. Met een enorm assortiment en scherpe prijzen is het voor veel Nederlanders de winkel voor bijvoorbeeld een nieuwe stofzuiger, televisie of koelkast. BCC is actief wat betreft uitverkoop en leuke acties voor haar klanten. In 2020 zal er weer voldoende te beleven zijn en kan je honderden euro’s besparen. We zochten uit op welke datums er uitverkoop zal beginnen in 2020 bij BCC.

Op=Opruiming

Op=Opruiming is een soort van wintersale en zomersale, oftewel de grote seizoensuitverkoop. Deze actie keert dan ook twee keer per jaar terug en dan kan je profiteren van honderden euro’s korting op onder andere stofzuigers, persoonlijke verzorgingsproducten, koffiezetapparaten, televisies, friteuses, laptops, keukenapparatuur, enzovoorts. Omdat BCC met de Op=Opruiming de oude collecties wil uitverkopen mag je deze actie niet missen omdat de kortingen optimaal zijn. Op=Opruiming is er vermoedelijk weer eind juli 2020 en eind december 2020.

Vervangingsweken

Tijdens de BCC Vervangingsweken vervang je de wasmachine, droger, vaatwasser, smartphone, enzovoorts extra voordelig dankzij kortingen van vaak 20%. De actie is gericht op het voordelig vervangen van verouderde apparatuur. De Vervangingsweken van BCC zijn er vermoedelijk weer in de tweede helft van oktober 2020.

Alles op zijn Kop!

Bespaar tot wel honderden euro's op televisies, fornuizen, koelkasten, wasmachines, camera's, vaatwassers en nog veel meer tijdens BCC Alles op zijn Kop! Zoals de naam al aangeeft staat de hele winkel (en webshop) op zijn kop en zijn er vele honderden producten afgeprijsd. Alles op zijn Kop vindt mogelijk weer vanaf eind oktober 2020 plaats.

Happy Singles Day

Je vindt het weekend rondom Singles Day bij BCC een groot assortiment aan afgeprijsde producten. Het hele weekend lang barst het van de voordelige koelkasten, stofzuigers, wasmachines en andere elektronica. De kortingen lopen op tot wel 30%. Happy Singles Day wordt vermoedelijk weer meerdere dagen gevierd rondom Happy Singles Day op 9 november 2020.

Black Friday Sale

Black Friday is bij BCC met rood omcirkeld in de agenda. Al enkele dagen voor Black Friday wordt er opgewarmd met Warming-up Deals, waarna de pre-sale op donderdagavond begint. Op vrijdag 27 november 2020 is het dan echt Black Friday en dit gaat het hele weekend door. Een echt Black Friday Weekend dus met kortingen tot 30%.

Cyber Monday Sale

Ook op Cyber Monday (30 november 2020) gaat de sale gewoon verder en dit is dan ook in feite een verlenging van de Black Friday Sale. De korting op Cyber Monday loopt dan ook op tot 30%.

Surprijs

Met het oog op de Sinterklaasinkopen is de actie Surprijs een leuke actie. Tijdens Surprijs scoor je aanbiedingen in alle prijsklassen, of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of flink wilt uitpakken. Surprijs begint vermoedelijk weer eind november 2020.

Happy BCCember

Tijdens de feestmaand is het bij BCC Happy BCCember en dat betekent volop aanbiedingen, ideaal voor het doen van bijvoorbeeld kerstcadeaus. Sla je slag en shop voordelige cadeaus zoals huishoudelijke apparatuur, computers, persoonlijke verzorging, navigatie, telefoons, beeld en geluid, enzovoorts. Happy BCCember keert waarschijnlijk weer terug in de tweede week van december 2020.

Breaking Deals

Een actie waar je het hele jaar op kunt rekenen zijn de Breaking Deals. Deze actie keert elke maand terug en duurt vervolgens bijvoorbeeld een weekend. Telkens zijn er weer een geselecteerd aantal artikelen scherp afgeprijsd. Ook in 2020 verwachten we weer regelmatig de BCC Breaking Deals.

Overige acties

De rest van het jaar is er ook nog genoeg te profiteren van BCC acties. De elektronicaketen weet altijd weer leuke acties te bedenken. Voorbeelden zijn de TV-Knallers, de Superkorting, de Vakantieweken, enzovoorts. En misschien is er eind januari 2020 ook sprake van een een Blue Monday Sale. En anders misschien wel een BTW Actie?

BCC Outlet

In de BCC Outlet geniet je van tientallen procenten korting op een groot aantal producten. De kwaliteit van de artikelen is net zo goed als normaal, maar het kan gaan om bijvoorbeeld artikelen waarvan de doos ooit is geopend, die een krasje hebben, showroommodel zijn geweest, enzovoorts. Maar doordat de normale garantieperiode van toepassing is hoef je je nergens druk om te maken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe BCC acties: