BCC Breaking Deals

Datum 2019

BCC is een van de grootste winkelketens welke gespecialiseerd zijn in elektronica en andere huishoudelijke apparatuur. Dankzij de Prijsgarantie weet je ook zeker dat je nooit meer betaalt dan bij andere elektronicawinkels. Bovenop de laagste prijzen organiseert BCC ook nog eens regelmatig kortingsacties waarbij je geweldige koopjes kunt doen. Een van deze acties luistert naar de naam Breaking Deals. Gedurende het jaar zijn er meerdere malen Breaking Deals in de aanbieding. Kom te weten wanneer er weer BCC Breaking Deals zijn in 2019. Of meld je aan voor het ontvangen van een melding zodat je ze nooit meer mist.

BCC Breaking Deals – algemene info

Superscherpe elektronica aanbiedingen; zo zou je de Breaking Deals van BCC in enkele woorden kunnen omschrijven. Het komt in feite gewoon neer op sterk afgeprijsde producten waarbij je ineens tientallen euro’s bespaart op de normale prijs. Meerdere keren per jaar zijn er weer Breaking Deals bij BCC.

Datums 2019

Het moment dat er weer BCC Breaking Deals zijn blijft altijd geheim tot kort voor het begin. Vaak worden ze pas één dag van tevoren aangekondigd  via de folder. De verwachting voor 2019 is dat er iedere eerste maandag van de maand weer nieuwe Breaking Deals zijn bij BCC. Deze zijn vervolgens te koop tot en met de zondag erna. Samengevat is de verwachting dus dat bij BCC iedere eerste volle week van de maand in het teken staan van de Breaking Deals.

Folder

De manier om diverse Breaking Deals op een rij te zien is door de BCC folder te openen. In de folder zijn overigens niet alle aanbiedingen terug te vinden, dus als je een compleet beeld wilt kan je beter de website van de elektronicawinkel bekijken. Daar zijn namelijk bij iedere productgroep ook de speciale Breaking Deals te raadplegen.

Ontvang een melding

Via de blauwe button kan je je aanmelden voor het ontvangen van een melding die we je sturen als er weer nieuwe Breaking Deals zijn bij BCC. We houden namelijk alle kortingsacties van BCC scherp in de gaten zodat je er geen meer hoeft te missen: