Werken bij De Bijenkorf: overzicht vacatures

De Bijenkorf is een werkgever met meer dan drieduizend mensen op de loonlijst. Dat lijkt misschien veel omdat de warenhuisketen maar zeven filialen heeft, maar het is te verklaren. De Bijenkorf hecht namelijk een enorme waarde aan een perfecte klantenservice en klantadvies. Behalve winkelpersoneel werken ook veel mensen in andersoortige functies achter de schermen. Op ieder moment heeft De Bijenkorf tientallen openstaande vacatures waarvoor ze op zoek zijn naar goed personeel. Kom meer te weten over werken bij De Bijenkorf en bekijk het overzicht met actuele vacatures waarop je direct online kunt solliciteren.

Werken bij De Bijenkorf

De Bijenkorf is meer dan gewoon een winkel, het is een warenhuis waar beleving en advies centraal staan. Het is iedere dag weer de kunst om de klant naar tevredenheid te helpen en te adviseren. Om dit te bereiken heeft De Bijenkorf goed en gemotiveerd personeel in dienst, meer dan drieduizend in totaal. De zeven filialen van De Bijenkorf vormen het ultieme visitekaartje van de warenhuisketen, dus hier telt alleen het beste van het beste. Naast de filialen (drie flagship stores en vier medium stores) bestaat het Bijenkorf imperium nog uit een hoofdkantoor in Amsterdam, de webwinkel, het distributiecentrum in Woerden en een heuse bakkerij/patisserie in Amsterdam. Om op sterkte te blijven en omdat er regelmatig nieuwe functies ontstaan liggen er volop kansen om te werken bij De Bijenkorf.

Soorten functies

De Bijenkorf is meer dan alleen het verkopen van producten. Achter de schermen vindt dagelijks weer een megaoperatie plaats. Hiervoor zijn werknemers in alle soorten en maten benodigd. Voorbeelden van functies zijn:

  • Verkopers: hier maak je dagelijks het verschil omdat je in direct contact staat met de klanten. Als verkoper geef je adviezen en help je de klant, vaak op basis van je professie. Kies bijvoorbeeld als verkoper van beauty, reizen, mode, juwelen, horloges, enzovoorts. Het is dit type functie waar de meeste vacatures te vinden zijn.
  • E-commerce: internet is niet meer weg te denken en dat geldt ook voor de online verkoop. E-commerce is een vak apart en het is dan ook een van de onderdelen waar De Bijenkorf veel in investeert. Of het nu gaat om hoe de webshop eruitziet, het versturen van nieuwsbrieven, online campagnes, enzovoorts; e-commerce wordt steeds belangrijker
  • Marketing en communicatie: image is alles. Hoe worden campagnes opgezet, welke reclamecampagnes worden er opgezet en hoe verloopt de interne communicatie.
  • Horeca: de horecagelegenheden in De Bijenkorf filialen krijgen dagelijks tienduizenden klanten over de vloer. Koks, keukenmedewerkers, restaurantmanagers, enzovoorts; zomaar wat functies die er zijn
  • Shop-in-Shop medewerkers: De Bijenkorf staat bekend vanwege de verschillende shop-in-shops binnen haar filialen. Dit zijn merken die een ‘eigen winkel’ runnen binnen De Bijenkorf. Diverse van deze merken zijn op zoek naar personeel.
  • Overige functies: De Bijenkorf heeft nog een hele rits aan andere mogelijke vacatures. Enkele voorbeelden zijn financieel medewerkers, logistiek en supply chain, inkoop en merchandise planning, operations, klantenservice, human resources, styling en visual, technische en facilitaire dienst, enzovoorts.
  • Stages: omdat De Bijenkorf waarde hecht aan het talent van morgen, bieden ze ook verschillende interessante en uitdagende stagemogelijkheden. De stages kunnen op ieder werkgebied zijn

Actuele vacatures De Bijenkorf

Op ieder moment zijn er bij De Bijenkorf meestal meer dan 100 openstaande vacatures en het aanbod wisselt regelmatig. Veel van de functies worden aangeboden via bijvoorbeeld merken die actief zijn binnen de filialen van De Bijenkorf. Bekijk de actuele vacatures bij De Bijenkorf op dit moment:

Bijenkorf Vacatures

Online solliciteren

Indien je een leuke baan ziet tussen bovenstaand overzicht, dan kan je direct online solliciteren via de oranje button. Volg de stappen die worden aangegeven en upload onder andere het curriculum vitae en motivatie.