Blokker hotelactie 2020

Overnachten in Fletcher hotel voor € 29,90

Last update: 15-06-2020

Wat is er nou fijner dan een hotelovernachting met alles erop en eraan? Vooral wanneer dit tijdelijk extra voordelig kan is het wel heel verleidelijk. Winkelketen Blokker heeft een speciale hotelactie waarmee je voordelig met twee personen kunt overnachten bij één van de bijna 100 deelnemende Fletcher hotels in Nederland. Kom alles te weten over de Flether hotelactie van Blokker zoals wat de kosten zijn, welke mogelijkheden er zijn, hoe je kunt reserveren en hoe de actievoorwaarden eruitzien.

Kosten Blokker hotelactie

Overnachten bij een Fletcher hotel is dankzij Blokker uitermate voordelig. Normaliter kost een hotelovernachting met twee personen gemiddeld € 85. Tijdelijk kan je profiteren van een aanbod waarbij je maar € 29,90 betaalt. Dat betekent dus maar € 14,95 per persoon! En deze kosten zijn inclusief reserveringskosten en een eventuele 4-sterrentoeslag. Wel geldt er een weekendtoeslag van € 10 per persoon op vrijdag en zaterdag. Ontbijt en diner zijn niet verplicht en hier betaal je dus alleen voor als je hier voor kiest.

Bijna 100 Fletcher hotels

Er doen maar liefst meer dan 100 hotels van de bekende hotelketen Fletcher mee aan de actie. Dit zijn hotels welke beschikken over maar liefst drie en vier sterren. 

Waar koop je de vouchers?

Om een hotelovernachting te boeken heb je een voucher nodig. Deze vouchers zijn zoals gezegd te koop voor € 29,90 en geven recht op een hotelovernachting voor twee personen. De Blokker hotelvouchers zijn overigens te koop bij de filialen van Blokker en via de online webshop van de winkelketen.

Datum 2020

Om te profiteren van de hotelactie zijn enkele data van belang:

  • De hotelvouchers zijn te koop vanaf 13 juni 2020 (datum is bevestigd!)
  • Reserveren van de hotelovernachting kan t/m 31 maart 2021

Reserveren hotelkamer

Wanneer je in het bezit bent van een Fletcher hotelvoucher via Blokker kan je deze verzilveren op de speciale actiewebsite. Voor de actie geldt wel op=op, dus als je lang wacht zijn de meest geliefde data en hotels volgeboekt. Het is dus verstandig om bijtijds te reserveren. Reserveren is mogelijk tot maximaal vier kalenderweken voor aankomst. Aankomst is op iedere dag van de week mogelijk.