Etos acties 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Drogisterijketen Etos is niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten en dat al vele tientallen jaren. Het uitgebreide assortiment in combinatie met uitgekiende uitverkoopacties verklaren de populariteit van de winkelketen. In 2020 zullen er weer diverse bijzondere acties worden georganiseerd waarmee de klant veel geld kan besparen. We hebben de leukste acties op een rij gezet en aangegeven wanneer ze in 2020 van start zullen gaan.

Treinkaartactie

De treinkaartactie van Etos is al jaren een geliefde actie omdat je op deze manier voordelig een dag met de trein kunt reizen tijdens de daluren. Ga eens lekker een dagje winkelen met vriendinnen in een andere stad of familie opzoeken aan de andere kant van het land. Voor minder dan twintig euro heb je al een Etos treinticket en vaak krijg je er nog iets lekkers te eten of drinken bij. De Etos Treinkaartactie vindt vermoedelijk weer plaats begin april 2020 en begin december 2020.

Merken Madness

Enkele keren per jaar is het Merken Madness bij Etos. Tijdens deze actie koop je diverse topmerken 1+1 gratis. Denk hierbij aan absolute topmerken als Nivea, Dove, Andrélon, Axe, Rexona, Schwarzkopf, Syoss, Diadermine, Fa en nog veel meer. Merken Madness vindt in 2020 vermoedelijk weer plaats vanaf eind mei, vanaf de laatste week van augustus en de eerste week van november 2020.

Knip je korting

De actie Knip je Korting bestaat uit verschillende coupons die je kunt uitknippen of gewoon online kunt gebruiken. De verschillende coupons geven recht op kortingen tot wel 40% op diverse topmerken. Een vergelijkbare actie is P(l)ak je korting, het is nog onduidelijk welke benaming Etos voortaan zal hanteren. Knip je Korting / P(l)ak je Korting vindt vermoedelijk weer plaats vanaf medio mei 2020 en vanaf eind oktober 2020.

Beauty Mania

Tijdens Beauty Mania krijg je flinke kortingen op megaveel beautyproducten zoals haarproducten, cosmetica, huidverzorgingsproducten, enzovoorts. Vaak geldt bijvoorbeeld 1+1 gratis. De actie vindt meestal minimaal 2x per jaar plaats bij Etos. Beauty Mania gaat vermoedelijk weer eind mei en eind september 2020 van start.

Festivalkorting

De Nederlandse zomer is natuurlijk vooral een festivalzomer, maandenlang vindt het ene na het andere leuke festival plaats. Bij Etos spaar je korting op de entreetickets bijeen voor meer dan 50 topfestivals. De spaaractie begint vermoedelijk weer medio juni 2020.

Alles in de zak

Meerdere keren per jaar is het Alles in de Zak bij Etos. Het principe is eenvoudig, je haalt in de Etos winkel een zak en alles wat je daarin doet mag je afrekenen met kortingen van bijvoorbeeld 20%. Vaak duurt Alles in de Zak maar enkele dagen lang en het is nog niet geheel duidelijk wanneer deze actie in 2020 op het programma staat.

Superdeals

Zodra er weer Superdeals zijn bij Etos moet je goed opletten, want je krijgt dan gedurende vier dagen heel veel 1+1 gratis op de allerbeste cosmeticamerken. Absoluut de moeite waard dus! Vermoedelijk keren de Superdeals in 2020 weer terug op meerdere momenten, de datums zijn niet bekend. In de zomer heet de actie zeer waarschijnlijk weer Summer Deals.

Spotprijzen

De naam geeft het al aan, tijdens Etos Spotprijzen scoor je wel 1000 producten voor een spotgoedkope prijs. En niet zomaar producten, nee het zijn echte A-merken die enorm in prijs zijn verlaagd. Als Spotprijzen terugkeert in 2020 is dit mogelijk vanaf halverwege maart het geval. 

1+1 Gratis Weken

Etos houdt van 1+1 gratis want er is zelfs een echte 1+1 Gratis Week. Ook tijdens deze actie geen half werk en dus elk tweede product van de allerbeste A-merken gratis. Mogelijk starten de 1+1 Gratis Weken al in januari 2020.

Black Friday Sale

Uiteraard ontbreekt de Black Friday Sale niet bij Etos en deze uitverkoop duurt maar liefst 3 dagen. Tijdens de Black Friday Sale krijg je 20% korting op alles. Behalve Black Friday op 27 november 2020 zullen ook zaterdag 28 november en zondag 29 november 2020 in het teken staan van deze sale.

Mega Opruiming

De laatste week van december 2020 begint vermoedelijk weer de Mega Opruiming bij Etos. Tijdens de Opruiming moet alles weg tegen bodemprijzen. Dat betekent dus superscherpe aanbiedingen (OP=OP).

Overige acties

Bovenstaand overzicht is niet alles, Etos zal ook in 2020 weer uitpakken met leuke spaaracties voor bijvoorbeeld handdoeken, cadeaus of geurkaarsen. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat er eind januari 2020 een Blue Monday Sale wordt georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Etos acties: