Etos Merken Madness

Wanneer weer Merken Madness in 2019?

Last update: 30-01-2019

Tijdens Merken Madness heb je de kans om heel veel topmerken zoals Dove, Axe, Nivea, Rexona, Dove, enzovoorts 1+1 gratis te kopen. Merken Madness vindt meerdere keren per jaar plaats en iedere editie zijn weer andere A-merken in de aanbieding. We zochten uit welke aanbiedingen er zijn, hoe vaak Merken Madness is en op welke datum in 2019 de actie begint.

Datum 2019

Vooraf is niet bekend op welke datum Merken Madness begint, er wordt door Etos pas enkele dagen voor de start ervan over gecommuniceerd. Op basis van het verleden is er wel een inschatting te maken van wanneer Etos Merken Madness gaat beginnen:

  • Dinsdag 2 tot en met zondag 14 april 2019 (let op: datum is niet bevestigd)
  • Dinsdag 28 oktober tot en met zondag 10 november 2019 (let op: datum is niet bevestigd)

Veel 1+1 gratis

Tijdens Merken Madness geen half werk, de kortingen zijn van toepassing op de duurdere A-merken. Je betaalt tijdens de actie hiervoor de helft minder want ieder 2e product is gratis (1+1 gratis). Voorbeelden van merken die in de aanbieding zijn tijdens Merken Madness zijn Nivea, Dove, Andrélon, Axe, Rexona, Schwarzkopf, Syoss, Diadermine, Fa, L'oreal Paris, Olaz, enzovoorts. In totaal zijn er tijdens iedere editie bij Etos meer dan 1000 producten afgeprijsd.

Winkels en webwinkel

Merken Madness is niet alleen beperkt tot de winkels van drogisterijketen Etos. Ook in de webwinkel van Etos vind je de aanbiedingen terug. De webshop is uiteraard 24/7 geopend waardoor je op het moment dat het jou het best uitkomt kunt shoppen. En de bestelling wordt ook nog eens netjes thuisbezorgd.

Ontvang een melding