Hunkemöller Fabrieksverkoop

Last update: 11-12-2018

Meerdere keren per jaar koop je wel heel voordelig lingerie en andere producten van Hunkemöller. Het modebedrijf organiseert namelijk een speciale Fabrieksverkoop op locaties door het hele land. Voor slechts enkele euro’s koop je al bh’s, slips, badmode, nachtmode en andere mode accessoires. Kom alles te weten over de Hunkemöller Fabrieksverkoop waaronder informatie over hoe het werkt, de locaties waar de Fabrieksverkoop plaatsvindt, wat de kosten en kortingen zijn, het beleid omtrent passen en retourneren en de betalingsmogelijkheden.

Hunkemöller Fabrieksverkoop

Hunkemöller is al jaren een van de marktleiders wanneer het aankomt op lingerie, bikini’s en badmode, nachtkleding, strings en ondergoed, enzovoorts. Enkele malen per jaar worden fabrieksvoorraden met enorme kortingen verkocht. Iedereen kan profiteren van de Hunkemöller Fabrieksverkoop en je bespaart tientallen euro’s per item. Heb je geen tijd om de Hunkemöller Fabrieksverkoop bij te wonen? Op de salepagina van Hunkemöller zijn het hele jaar afgeprijsde artikelen te koop.

Locaties en openingstijden

De Hunkemöller Fabrieksverkoop wordt telkens georganiseerd op grote en aansprekende locaties. Denk aan Ahoy Rotterdam of het Beursgebouw in Eindhoven. Ieder jaar komen er weer andere locaties in aanmerking. Ook wordt de Hunkemöller Fabrieksverkoop soms in België of Duitsland georganiseerd. Een Hunkemöller Fabrieksverkoop duurt meestal vier dagen (woensdag tot en met zaterdag) en heeft ook enkele avondopeningen. Dankzij de ruime openingstijden heeft iedereen de kans om de outlet te bezoeken. Kijk op de website van Hunkemöller voor de datum, locatie en openingstijden van de eerstvolgende Hunkemöller Fabrieksverkoop.

Prijzen en kortingen

De kortingen die je krijgt tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop is enorm. Voor de verschillende soorten producten gelden vaste prijzen. De prijzen per product varieren per editie van de Fabrieksverkoop maar meestal gelden bijvoorbeeld vaste prijzen als 2,- voor slips en accessoires, € 3,- voor badmode en € 4,- voor nachtmode en bh’s. De korting bedraagt dus al snel tientallen euro’s per item.

Kaartverkoop

Voor sommige edities van de Hunkemöller Fabrieksverkoop geldt gratis entree. Wanneer je wel entree moet betalen is dit vaak enkele euro’s, bijvoorbeeld € 3,- per persoon.

Passen en retourneren

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om artikelen of items te passen en te retourneren tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop. Zorg dus dat je van tevoren weet welke maten je nodig hebt. De producten liggen gesorteerd op maat tijdens de Hunkemöller Fabrieksverkoop. De producten worden regelmatig aangevuld dus je hoeft niet snel bang te zijn dat je achter het net grijpt.

Betalen

De wijze waarop betaald kan worden varieert per Hunkemöller Fabrieksverkoop. Zo zijn er edities waar contant en pinbetalingen worden geaccepteerd, terwijl andere edities alleen pinbetalingen accepteren. Op de website van de Hunkemöller Fabrieksverkoop is telkens duidelijk aangegeven wat de betaalmogelijkheden zijn.

Hunkemöller Sale

De Hunkemöller Fabrieksverkoop is niet de enige kan om voordelige producten te kopen. Zo organiseren de winkels en webshop meerdere malen per jaar uitverkoop. Voorbeelden hiervan zijn de Black Friday Sale, zomersale, mid season sale, wintersale en Cyber Monday Sale. Meer over de Hunkemöller sale en de begindatums.