Hunkemöller Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Hunkemöller is een van de marktleiders in Nederland als het aankomt op lingerie, nachtkleding, badkleding en ondergoed. Maar Hunkemöller heeft ook een lijn sportkleding in haar assortiment. Tijdens de sale betaal je stukken minder voor de artikelen van Hunkemöller. Tijdens de sale worden de producten van Hunkemöller sterk afgeprijsd en is het tijd om koopjes te jagen. Meerdere keren per jaar is er sale bij Hunkemöller. Kom alles te weten over wat je in 2020 kunt verwachten qua uitverkoop bij Hunkemöller en wanneer de sale telkens begint.

Member Days

De Member Days zijn één van de bekendste actiedagen van Hunkemöller die meerdere malen per jaar terugkeren. De Member Days duren telkens 3 dagen (vrijdag, zaterdag en zondag) en vinden in 2020 waarschijnlijk plaats in de maanden maart, mei, augustus, september, oktober en december. Tijdens de Member Days ontvang je bijvoorbeeld 20% korting op het hele assortiment of krijg je ieder derde artikel gratis. Meestal geldt de actie online voor iedere bezoeker terwijl je in de winkels je Hunkemöller Membercard moet laten zien.

Blue Monday Sale

Eind januari 2020 is de meest ‘deprimerende’ dag van het jaar, oftewel Blue Monday. Wat is er beter om je humeur op te vijzelen dan shoppen? Hunkemöller fleurt haar klanten op maandag 19 januari 2020 weer op met leuke kortingen tijdens de Blue Monday Sale.

Bra Party

De Bra Party is een Hunkemöller sale waar velen iedere keer weer naar uitkijken omdat het de sale is waar je voordelige BH’s kunt kopen. De Bra Party sale duurt telkens vier weken lang en vindt meestal twee keer per jaar plaats, in 2020 gaat Bra Party vermoedelijk medio maart en eind september van start. Tijdens Bra Party krijg je iedere 3e BH gratis of 50% korting op iedere 2e BH.

Glamour Day

In april en september 2020 zal weer de landelijke Glamour Day plaatsvinden. Alle deelnemende winkelketens waaronder Hunkemöller geven gedurende 24 uur 20% korting op het hele assortiment. Glamour Day is een initiatief van het blad Glamour en groeit ieder jaar qua populariteit.

Happy Singles Day Sale

Op 11 november vindt ieder jaar de Happy Singles Day plaats en ook bij Hunkemöller laten ze deze uitverkoop niet zomaar voorbijgaan. Sterker nog, de winkelketen pakt uit met drie dagen lang sale waarbij je 20% korting krijgt op de hele collectie in de winkels en online. Ook op en rond 11 november 2020 zal er weer een Happy Singles Day worden georganiseerd.

Black Friday en Cyber Monday

De alombekende Black Friday Sale mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje voor 2020. Hunkemöller maakt er zelfs een compleet Black Friday weekend van waarbij behalve de vrijdag (27 november 2020) ook de zaterdag en zondag goed zijn voor 25% korting op het assortiment. Ook Cyber Monday op de maandag erna (30 november 2020) is er sale en krijg je 25% korting. De Cyber Monday sale wordt bij Hunkemöller overigens Pink Monday Sale genoemd.

Big Sexy Sale

De zomersale en wintersale worden bij Hunkemöller Big Sexy Sale genoemd. Net zoals de zomer- en wintersale vindt de Big Sexy Sale twee keer per jaar plaats. In 2020 gaat de eerste Big Sexy Sale vermoedelijk van start in de tweede helft van juni en de tweede op Tweede Kerstdag. De kortingen tijdens de Big Sexy Sale lopen op tot wel 50% waardoor een bezoekje aan een van de Hunkemöller winkels of webshop meer dan de moeite waard is.

Fashion Fever

Twee keer per jaar is het Fashion Fever bij Hunkemöller waarbij je 20 tot 25% korting krijgt op een geselecteerd aanbod afgeprijsde artikelen. Fashion Fever vindt in 2020 vermoedelijk plaats begin maart en eind augustus/begin september.

Overige sale

Hunkemöller is een winkelketen die niet stilzit als het aankomt op uitverkoop en kortingsacties. Behalve de bovenstaand genoemde acties kan je in 2020 rekenen op onder andere: 

  • Voordelige slips: enkele malen per jaar shop je bij Hunkemöller voordelige slips. Koop bijvoorbeeld 7 slips voor € 24 
  • Divers: op gezette tijden door het hele jaar pakt Hunkemöller uit met acties zoals 20% korting op nachtmode, ieder 4e artikel gratis, ieder 2e paar beenmode 50% korting, enzovoorts.

Fabrieksverkoop

Een andere geweldige klantactie van Hunkemöller zijn de Fabrieksverkopen. Meerdere keren per jaar worden op grote locaties in Nederland outletverkopen georganiseerd waarbij je voor spotprijzen Hunkemöller lingerie kunt kopen. De prijzen liggen tussen de € 2 en € 4 per item.

Ontvang een melding zodra de sale begint

Eenvoudig op de hoogte blijven van de Hunkemöller sale? Ontvang een melding zodra de uitverkoop begint door je aan te melden via: