Home » Jumbo Avondje Uit

Jumbo Avondje Uit

Last update: 14-11-2018

Er is nog geen informatie bekend over Jumbo Avondje Uit 2018. Onderstaand volgt daarom de informatie over de voorgaande editie.

Een van de bekendste spaaracties van Jumbo is de Jumbo Avondje Uit spaaractie. Met deze actie spaar je voor korting op een avondje uit bij een van de deelnemende restaurants waarbij je kunt genieten van een voordelig diner of lunch. De Jumbo Avondje Uit spaaractie is een landelijke actie in samenwerking met Couverts, wat de grootste reserveringssite van Nederland is. Kom alles te weten over de spaaractie Jumbo Avondje Uit waaronder de datum van de actie, hoe het werkt, hoe je zegels spaart, volle spaarkaarten inwisselt tegen kortingsvouchers en hoe je een diner of lunch reserveert bij één van de deelnemende restaurants.

Jumbo Avondje Uit 2017

Supermarktketen Jumbo heeft een spaaractie opgezet waarmee je korting krijgt op de diner- of lunchkosten bij honderden deelnemende restaurants. De Jumbo Avondje Uit spaaractie is in nauwe samenwerking met Couverts, wat de grootste reserveringssite van Nederland is. In totaal is het mogelijk om tot € 15,- per persoon korting te krijgen per diner. De datum van de Jumbo Avondje Uit spaaractie is nog onbekend. Mogelijk (niet bevestigd) kan er weer worden gespaard van juni tot en met augustus 2017 waarna volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met september 2017. Dineren bij een deelnemend restaurant is dan weer mogelijk tot het jaar erna (februari 2018). Na deze datum vervalt de geldigheid van de gespaarde zegels. Zodra de datums bekend zijn zullen we het hier vermelden.

Hoe werkt het?

De Jumbo Avondje Uit spaaractie werkt volgens de volgende stappen:

  • Ontvang voor iedere € 10,- boodschappen bij Jumbo één Avondje Uit-zegel
  • Plak de zegels op de Avondje Uit spaarkaart
  • Lever spaarkaarten in bij een van de Jumbo supermarkten en ontvang kortingsvouchers. De spaarkaarten mogen 9, 6 of 3 zegels bevatten om respectievelijk € 15, € 10 of € 5 korting te krijgen
  • De kortingsvouchers kunnen worden gebruikt om via de actiesite een online reservering te maken bij het restaurant naar keuze
  • Geniet van een voordelige lunch of diner bij het restaurant waar je hebt gereserveerd.

Op de hoogte blijven

Via onderstaande knop kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen een melding zodra de nieuwe begindatum van de Jumbo Avondje Uit actie bekend is:

Sparen Jumbo Avondje Uit

Sparen voor de Jumbo Avondje Uit spaaractie gaat bijna vanzelf wanneer je boodschappen doet bij Jumbo. Je ontvangt voor iedere € 10,- boodschappen namelijk één spaarzegel. Alleen voor de aankoop van sommige artikelen (bijvoorbeeld tabak, sterke drank, beltegoed, postzegels, cadeaukaarten, geneesmiddelen, enzovoorts) ontvang je geen Avondje Uit-zegels. Ook kan er niet online worden gespaard voor Jumbo Avondje Uit. De Jumbo Avondje Uit-zegels zijn dus alleen verkrijgbaar in de supermarkten.

Inleveren spaarkaart

Spaarkaarten van Jumbo Avondje Uit kunnen worden ingeleverd bij meer dan 300 deelnemende Jumbo supermarkten waarna je kortingsvouchers ontvangt. Bij 9 zegels is de spaarkaart vol en een volle spaarkaart geeft recht op € 15,- korting op een diner bij een deelnemend restaurant. Maar ook spaarkaarten met 6 of 3 zegels geven al recht op korting:

  • Spaarkaart 9 zegels: € 15,- korting
  • Spaarkaart 6 zegels: € 10,- korting
  • Spaarkaart 3 zegels: € 5,- korting

Reserveren bij restaurants

Ieder Jumbo Avondje Uit kortingsvoucher bevat een unieke code. De Jumbo Avondje Uit kortingsvouchers kunnen worden gebruikt om via de website jumbo.couverts.nl bij een deelnemend restaurant te reserveren. Bij de meeste restaurants is het mogelijk om met maximaal drie personen tegelijk gebruik te maken van de kortingsactie. Ook moet de rekening minstens dubbel zo hoog zijn als de waarde van de kortingsvouchers. Wie bijvoorbeeld een kortingsvoucher van € 15,- wil inleveren moet voor minimaal € 30,- besteden bij het deelnemende restaurant. Het maakt niet uit of er wordt gekozen voor een lunch of diner, het gaat om een vast kortingsbedrag die op de rekening in mindering wordt gebracht. De kortingsvouchers die je tijdens het reserveren hebt gebruikt hoeven niet mee te worden genomen naar het restaurant. Wel is het verstandig om de bevestigingsmail uit te printen en mee te nemen naar het restaurant.

Deelnemende restaurants

In totaal kan er honderden restaurants genoten worden van een diner met korting via Jumbo Avondje Uit. Op de site van Jumbo Couverts Avondje Uit  is een overzicht van alle deelnemende restaurants te raadplegen. Er kan gezocht worden op plaatsnaam of op provincie. Ook het type keuken kan worden geselecteerd. Bij alle weergegeven restaurants is vermeld in welke plaats ze gesitueerd zijn, wat de maximale korting per persoon is die je kunt krijgen, enzovoorts.

Waarde Jumbo Avondje Uit-zegels

De waarde van de Jumbo Avondje Uit-zegels uitgedrukt in euro’s bedraagt € 1,67 per zegel. Omdat je voor iedere tien euro al gratis één zegel (= € 1,67) ontvangt is de Jumbo Avondje Uit spaaractie een van de meest lucratieve spaaracties van Nederland. Overigens zijn de Jumbo Avondje Uit-zegels niet om te wisselen tegen cash geld.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over de Jumbo Avondje Uit spaaractie kan contact worden opgenomen met consument@couverts.nl.