Jumbo Dagje Uit

Sparen en inwisselen: zo werkt het

Last update: 30-01-2020

Een van de bekendste spaaracties van Jumbo is de Jumbo Dagje Uit spaaractie. Met deze actie spaar je voor korting op een dagje uit bij een van de deelnemende pretparken, speeltuinen, diertentuinen, enzovoorts. De korting loopt op tot maar liefst 77%! Kom alles te weten over de spaaractie Jumbo Dagje Uit waaronder de datum van de actie, hoe het werkt, hoe je zegels spaart, volle spaarkaarten inwisselt en hoe je bestemming kunt kiezen.

Hoe werkt het?

'
✔ bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je van woensdag 11 maart 2020 tot en met dinsdag 28 april 2020 één gratis Dagje Uit kortingsmunt (Data nog niet bevestigd)
✔ een Kortingsmunt heeft een kortingswaarde van € 2,50 en de korting kan gestapeld worden.
✔ tijdens de actieperiode ontvang je bij aankoop van geselecteerde (actie)producten extra Kortingsmunten
✔ tot en met zondag 3 januari 2021 kunnen de Kortingsmunten online via dagjeuitactie.nl worden verzilverd. Het bezoek moet plaatsvinden in de periode tussen 11 maart 2020 en zondag 3 januari 2021
'

Sparen Jumbo Dagje Uit

Sparen voor de Jumbo Dagje Uit spaaractie gaat bijna vanzelf wanneer je boodschappen doet bij Jumbo. Je ontvangt voor iedere € 10,- boodschappen namelijk één Kortingsmunt. Een kortingsmunt heeft een waarde van € 2,50. Je kunt deze munten stapelen tot een maximum van € 25 korting op je Dagje Uit. Als je bijvoorbeeld met drie personen de maximale korting wilt verkrijgen heb je 3 x 10 = 30 kortingsmunten nodig. Alleen voor de aankoop van sommige artikelen (bijvoorbeeld tabak, sterke drank, beltegoed, postzegels, cadeaukaarten, geneesmiddelen, enzovoorts) ontvang je geen Kortingsmunten. 

Inwisselen

De korting per Dagje Uit kan variëren. Afhankelijk van hoeveel voordeelkaarten er nog over zijn kan het kortingsbedrag dalen. Inwisselen gaat via de website dagjeuitactie.nl. Het is niet mogelijk om je kortingsmunten om te wisselen voor geld. Het verzilveren kan op twee manieren:

  • Kies een uitje op de Dagje Uit website en selecteer een datum en product. Voer de code die onder de kraslaag van de kortingsmunt staat handmatig in tijdens de bestelling
  • Via de Dagjes Uit app kan je de QR-codes die onder de kraslaag van de kortingsmunt staan inscannen via bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

 

Het is niet mogelijk om je boekingsdatum te wijzigen, behalve wanneer je een bezoekgarantie hebt afgesloten.

Ontvangst product

Je ontvangt je bestelde product vrijwel direct per mail zodra je de betaling hebt voltooid. Ook ontvang je eerst een bevestigingsmail.

Superdeal

Elke week op maandagen van 9.00 tot 8.59 uur de dag erna) is er een uitje te boeken met extra korting. Dit is de wekelijkse Superdeal welke slechts 24 uur geldig is. De Superdeals zijn in beperkte aantallen beschikbaar en hiervoor geldt dan ook op=op.

Kleurplaat-winactie

Tijdens de actieperiode is er ook weer de kleurplaat-winactie. Elke winkel kiest 1 winnaar welke twee vrijkaarten wint voor één van de deelnemende parken. Tevens wordt er 1 landelijke winnaar gekozen die een gouden ticket wint. Met het gouden ticket ontvang je maximaal vijf tickets om in 2019 ieder deelnemend park eenmaal te bezoeken. De kleurplaten zijn gratis op te halen in de Jumbo winkels.

Op de hoogte blijven

Via onderstaande knop kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen een melding zodra de nieuwe begindatum van de Jumbo Avondje Uit actie bekend is: