Prénatal acties 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 25-11-2019

Ook bij Prénatal verwachten we in 2020 weer enkele bijzondere kortingsacties. Deels zijn dit terugkerende acties en deels zijn dit nieuwe acties. Bekende terugkerende acties zijn de Mega Mazzeldagen, Glamour Day, de zomersale en wintersale, Black Friday, enzovoorts. We zochten uit wanneer deze acties weer van start gaan in 2020 en op welke datum dit vermoedelijk het geval zal zijn.

Mega Mazzeldagen

De belangrijkste sale van Prénatal zijn de Mega Mazzeldagen (ook bekend als de Mama Mazzeldagen). Deze bekende uitverkoop vindt twee keer per jaar plaats, namelijk eind maart en eind september 2020 en duren telkens zes dagen lang. De Mazzeldagen staan voor kortingen tot 40% op duizenden artikelen voor je kind of zwangerschap.

Kies je Korting

Twee keer per jaar is het weer Kies je Korting bij Prénatal. Tijdens Prénatal Kies je Korting krijg je namelijk korting op tal van artikelen uit het assortiment. De korting varieert vaak tussen de 15 en 25% op verschillende geselecteerde productgroepen. Kies je Korting vindt vermoedelijk plaats in januari en augustus 202.

Mid Season Sale

Twee keer per jaar is er Mid Season Sale bij Prénatal. Tijdens deze sale geniet van je van kortingen van 30 tot 50% op voornamelijk mode. De Mid Season Sale kent twee varianten, namelijk de voorjaars- en najaarseditie. De najaarseditie begint vermoedelijk weer halverwege oktober 2020.

Zomersale

In juli 2019 begint vermoedelijk weer de zomersale bij Prénatal. Tijdens deze actie is het vooral mode voor zwangeren, moeders, kinderen en baby’s die is afgeprijsd. Na verloop van tijd zal de zomersale overgaan in de Final Sale en zullen de kortingen zelfs oplopen tot wel 70%.

Back to Daily Life

De naam zegt het al; de vakanties zijn (bijna) afgelopen en het normale leven begint weer. Tijdens Back to Daily Life koop je bij Prénatal extra voordelig dagdagelijkse producten voor moeder en kind. Back to Daily Life vindt vermoedelijk weer plaats in de tweede helft van augustus en begin september 2020.

Black Week Deals

Bij Prénatal duurt Black Friday niet één dag maar bijna een hele week. De Black Friday Deals geven tot 50% korting op kinderwagens, campingbedden, autostoeltjes en nog veel meer. De actie vindt in 2019 vermoedelijk weer plaats van de dinsdag voor Black Friday en duurt tot en met het weekend erna.

Wintersale

Ben je op het eind van het jaar nog op zoek naar kinderwagens, fashion, autostoelen, speelgoed of andere artikelen voor de zwangerschap en geboorte van je kleintje? Profiteer dan van kortingen tijdens de wintersale. De wintersale begint vermoedelijk in de tweede week van december 2019.

Overige acties

Behalve de genoemde actie zit Prénatal de rest van het jaar niet stil. Voorbeelden van acties die gedurende het jaar worden georganiseerd zijn Weekend Deals, 15% korting op alles, Korting Kiezen, de Kortings4daagse, Droomdeals en wie weet ook wel een Blue Monday Sale eind januari 2020.

Blije Doos

De Blije Doos is een van de bekendste gratis babydozen van Nederland en wordt gratis aangeboden door Prénatal en WIJ. Als je een kind krijgt komt er veel op je af en je zult verschillende spullen moeten aanschaffen. Met de Blije Doos sla je een flinke slag, want in de doos zitten tal van gratis spullen die je anders in de winkel zou moeten kopen. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Prénatal acties: