Prénatal Kies je Korting

Last update: 22-10-2019

Twee keer per jaar is het weer Kies je Korting bij Prénatal. Tijdens Prénatal Kies je Korting krijg je namelijk korting op tal van artikelen uit het assortiment. De korting varieert vaak tussen de 15 en 25% waarbij je zelf kunt kiezen op welk artikel je de korting wenst toe te passen. Prénatal Kies je Korting is er zowel in de filialen als in de webwinkel, hoewel er online uiteraard met codes wordt gewerkt. Kom te weten hoe je de voordelen scoort bij Prénatal en ook gebruik kunt maken van de befaamde Kies je Korting in 2020. Onderstaand zijn de kortingen en voorwaarden per productgroep opgesomd.

Prénatal Kies je Korting

Prénatal organiseert ieder jaar diverse bekende uitverkoopperiodes. De Mama Mazzeldagen zijn het meest bekend, maar ook Prénatal Kies je Korting (voorheen bekend onder de naam Prénatal Stickeractie of Knipkorting) kan rekenen op veel belangstelling. Zoals de naam al verduidelijkt kan je zelf bepalen op welke artikelen je de korting wilt toepassen. Dankzij Prénatal Kies je Korting bespaar je aanzienlijk op een flink deel van het assortiment van de keten die gespecialiseerd is in baby- en zwangerschapsartikelen.

Datum Prénatal Kies je Korting 2020

Prénatal Kies je Korting vindt ieder jaar tweemaal plaats, de eerste keer in februari en de tweede keer in augustus. Iedere editie duurt tussen de drie en de weken en de begindatum wordt pas kort voor de start bekend gemaakt. Aan de hand van de datums van voorgaande jaren is in te schatten wanneer Prénatal Kies je Korting plaats zal vinden in 202. We vermoeden de volgende termijnen:

 • Dinsdag 7 tot en met zondag 19 januari 2020 (nog niet bevestigd)
 • Dinsdag 28 juli tot en met zondag 23 augustus 2020 (nog niet bevestigd)

Voorwaarden Kies je Korting

Gebruik maken van Prénatal Kies je Korting is wel gebonden aan enkele voorwaarden. Zo mag je per artikel maar eenmaal de korting toepassen. Ook is Kies je Korting niet geldig in combinatie met andere acties.

Online korting

Misschien ben je niet in de gelegenheid om een Prénatal filiaal te bezoeken of shop je gewoon liever online? Dat is geen probleem, want ook via de webshop kan je profiteren van de Kies je Korting. Online shoppen bij Prénatal betekent ook gratis thuisbezorging vanaf 20 euro. Kies de productgroep waar je een voordelig product wilt kopen. Zodra je de producten hebt gekozen die je wenst te kopen ga je via de winkelmand naar het betaalscherm. Hier kan je vervolgens de volgende kortingscodes invullen waarna de korting automatisch zal worden verrekend met het totaalbedrag (let op, de kortingen per productgroep kunnen variëren):

25% korting (kortingscode: shop 25)

 • Badcapes

20% korting (kortingscode: shop 20)

 • Boxkleden
 • Buik en Rugdragers
 • Fashion Sale artikelen
 • Verzorgingstassen
 • Zacht speelgoed
 • Matrassen
 • Muziekmobielen
 • Boxkleden
 • Fleswarmers
 • Diverse bekende merken en heel veel Prénatal eigen merk

Producten 2e halve prijs

 • Difrax flessen en spenen

Prénatal folder

De kortingen zoals hierboven weergegeven zijn niet iedere editie van Kies je Korting gelijk. In de Prénatal Folder heb je exact zicht op de kortingen per productgroep.

Mama Mazzeldagen

We noemden de Mama Mazzeldagen al eerder want ook als je Prénatal Kies je Korting hebt gemist krijg je snel weer nieuwe kansen. In maart en september zijn namelijk de Mama Mazzeldagen waarbij je tussen de tien en veertig procent korting krijgt op het grootste deel van het assortiment. 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer de Kies je Korting van Prénatal mislopen? Via onderstaande knop meld je je aan voor het ontvangen van een melding zodra de begindatum bekend is gemaakt: