Blokker Partijhandel

Wanneer weer Partijhandel in 2019?

Last update: 30-01-2019

Partijhandel is een actie waarbij Blokker groot heeft ingekocht. Groot inkopen betekent lage prijzen en hierdoor lopen de kortingen op tot tientallen procenten op vele honderden producten. Partijhandel vindt meerdere keren per jaar plaats en duurt vaak bijna twee weken. We hebben uitgezocht op welke datum in 2019 het weer Partijhandel is, welk soort aanbiedingen er zijn en hoe vaak de actie plaatsvindt.

Datum 2019

De precieze begindatum van Blokker Partijhandel is vaak pas één tot twee dagen voor de start bekend. Kijken we naar vorig jaar dan kunnen we een inschatting maken van de begindatum. We vermoeden dat Partijhandel plaatsvindt in de periodes:

  • Maandag 11 tot en met zondag 24 februari 2019 (bevestigd)
  • Dinsdag 2 tot en met zondag 14 april 2019 (let op: datum is niet bevestigd)
  • Dinsdag 28 oktober tot en met zondag 10 november 2019 (let op: datum is niet bevestigd)

De aanbiedingen

Groot inkopen dus lage prijzen, het idee van Partijhandel is helder en doeltreffend. Maar wat voor soort aanbiedingen zijn er dan eigenlijk? Iedere editie van Partijhandel zijn er andere aanbiedingen, maar het sluit telkens goed aan bij het assortiment van Blokker. Je koopt bijvoorbeeld voordelige pannen, koffiezetapparaten, stofzuigers, lampen, wasmiddelen, airfryers, bestek, enzovoorts. In veel gevallen geldt een verlaagde prijs of krijg je een bepaald kortingspercentage. Andere voorbeelden zijn 1+1 gratis.

Winkels en online

Partijhandel vindt uiteraard plaats in de vele Blokker winkels die door heel Nederland zijn terug te vinden. In bijna ieder dorp van enig formaat is wel een Blokker filiaal gehuisvest. Heb je geen zin of tijd om een van de filialen te bezoeken? Ook online gelden de aanbiedingen. De webwinkel van Blokker is 24 uur per dag geopend en de bestelling wordt thuisbezorgd.

Ontvang een melding