Blokker acties 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 04-02-2019

Het oer-Hollandse Blokker is de winkel waar je huishoudelijke producten kunt kopen. Maar het assortiment wordt breder en breder en ook online timmert Blokker stevig aan de weg. Zeer geliefd zijn de verkoopacties en uitverkoopperiodes die door het jaar heen worden georganiseerd. We zochten uit wat er in 2019 mag worden verwacht qua sale en uitverkoop en op welke data al deze acties zullen beginnen.

Blue Monday Sale

Blokker is een van de winkelketens die inmiddels Blue Monday hebben omarmd. Deze sale dient als remedie tegen Blue Monday wat de meest deprimerende dag van het jaar is. De Blue Monday Sale vindt plaats op 21 januari 2019.

Partijhandel

Partijhandel is een actie waarbij Blokker groot heeft ingekocht. Hierdoor lopen de kortingen op tot tientallen procenten op vele honderden producten. Partijhandel vindt meerdere keren per jaar plaats en duurt vaak bijna twee weken. In 2019 is er mogelijk weer Partijhandel vanaf half februari, begin april en eind oktober.

Sale

Twee keer per jaar is er grote uitverkoop bij Blokker tijdens de Sale. Tijdens deze actie profiteer je vaak wel vier weken lang van kortingen oplopend tot 70% op meer dan duizend afgeprijsde producten. De sale vindt waarschijnlijk weer plaats in de periodes half juni tot en met begin juli 2019 en van eind december 2019 tot eind januari 2020.

Stapelgek Weken

Een andere actie die twee keer per jaar wordt georganiseerd zijn de Stapelgek Weken. In 2019 vindt deze actie vermoedelijk plaats in de tweede helft van februari en vanaf eind september. De Stapelgek Weken duren twee weken per editie en gedurende de actie profiteer je van heel veel producten 2+1 gratis, 1+1 gratis of kortingen tot 50%.

Fletcher Hotelactie

Een voordelig verblijf bij een van de 85 drie- of viersterrenhotels van Fletcher is mogelijk dankzij de Fletcher Hotelactie van Blokker. Een hotelovernachting voor twee personen kost namelijk slechts € 29,90 (€ 14,95 per persoon) inclusief reserveringskosten en toeslagen. Mogelijk keert de hotelactie weer terug in de tweede helft van september 2019.

Fifty Fifty Weken

Half mei 2019 zijn er hopelijk weer de Fifty Fifty Weken bij Blokker met kortingen tot 50% op een flink deel van het assortiment. Alsof het nog niet genoeg is zijn er ook nog speciale elektra deals verkrijgbaar.

Ronde Prijzen Party

Tijdens de Ronde Prijzen Party is tal van huishoudelijke producten, apparatuur, opbergers, enzovoorts afgeprijsd en gaan ze de deur uit tegen mooie afgeronde prijzen. Vermoedelijk is er weer een Ronde Prijzen Party in de tweede helft van augustus 2019.

Singles Day Sale

Op 11 november 2019 is het weer Singles Day, een wereldwijde uitverkoop. Bij Blokker krijg je gedurende 11% korting op bestedingen vanaf € 50. De actie is 24 uur geldig.

Black Friday

De Black Friday Sale duurt bij Blokker maar liefst vier dagen lang. Behalve Black Friday op 29 november 2019 profiteer je ook het daaropvolgende weekend en maandag 2 december 2019 (Cyber Monday) van kortingen.

Sint Sale

Voor wie op zoek is naar voordelige Sinterklaascadeaus biedt Blokker uitkomst, daar vindt namelijk de Sint Sale plaats in de week voor Pakjesavond. Profiteer van hoge kortingen op speelgoed, LEGO, Playmobil, spellen, speelmatten, Barbie, Nerf en nog veel meer. De Sint Sale start vermoedelijk eind november 2019.

Gratis babydozen (2 stuks)

Ben je zwanger, net bevallen of ken je iemand die zwanger is of onlangs moeder is geworden? Vraag dan de gratis Blokker Babydoos aan. Eigenlijk zijn het de Blokker Babydozen, want je kunt er namelijk twee aanvragen. Beide babydozen zitten tjokvol gratis spullen voor de zwangerschap en je kindje. De babydozen worden aangeboden door Blokker en Ouders van Nu.

Overige acties

De bovengenoemde acties zijn niet de enige die in 2019 zullen plaatsvinden. Mogelijk keren ook acties als 10% korting op alles, Op=Op Dagen, de Treinkaartactie, 3+1 Schoencadeaus, Kortingpakkers, Kerst Stickers Plakken, Voordelige Duinrell Tickets en Weekenddeals terug.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Blokker acties: