Home » Esso Extras

Esso Extras

Last update: 03-09-2018

Esso beloont de loyaliteit van haar vaste klanten met het spaarprogramma Esso Extras. Met dit spaarprogramma spaar je punten die je kunt inwisselen tegen cadeaus, brandstof of cadeaubonnen. Het sparen van Esso Extras kost niks extra’s en vormt dus een gratis aanvulling op de bestedingen bij de Esso tankstations. Alles over sparen van Esso Extras is onderstaand samengevat. Kom bijvoorbeeld te weten hoe je de Esso Extras-punten kunt sparen, wat je huidige saldo is, de waarde van de spaarpunten, hoe je de Esso Extras-punten kunt inwisselen, de contactgegevens van de organisatie en de geldigheid van de spaarpunten.

Esso Extras

Esso is een bekende keten van tankstations die actief is in heel Nederland. De honderden tankstations worden dagelijks door vele tienduizenden klanten bezocht. Wist je dat je bestedingen bij Esso extra geld waard zijn? Je kunt namelijk Esso Extras-punten sparen die je op een later moment kunt verzilveren. Het sparen van Esso Extras-punten is geheel gratis. Niet meedoen aan het spaarprogramma van Esso is dus vooral zonde voor de eigen portemonnee. Het spaarprogramma van Esso Extras werkt zeer eenvoudig. Je spaart punten bij ieder bezoek aan Esso en die punten verzilver je later voor cadeaus, cadeaukaarten of brandstof.

Esso Extras-punten sparen

Om mee te doen aan het Esso Extras spaarprogramma heb je een spaarkaart nodig. Deze kan je gratis meenemen bij de verschillende tankstations van Esso. De spaarkaart kan online worden geregistreerd met behulp van het inschrijfformulier waarop een activeringscode staat en het kaartnummer. Je spaart Esso Extras-punten op de volgende manieren:

  • Starten met Esso Extras: 100 punten welkomstbonus
  • 1 liter Esso brandstof tanken: 1 punt
  • 1 liter Synergy Supreme plus brandstof: 2 punten
  • Per 1 euro Carwash: 1 punt
  • Per 1 euro smeermiddelen: 1 punt
  • Per 1 euro uitgegeven in de Esso-shops (exclusief tabak, telefoonkaarten, medicijnen en diensten): 1 punt
  • 100% extra bonuspunten spaar je door binnen vier dagen na de laatste tankbeurt 25 liter of meer te tanken
  • 50% extra bonuspunten spaar je door binnen acht dagen na de laatste tankbeurt 25 liter of meer te tanken.

Inwisselen Esso Extras

De gespaarde Esso Extras-punten zijn geld waard. Je kunt de spaarpunten op meerdere manieren gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk ze in te wisselen tegen gratis brandstof (of korting) bij één van de Esso tankstations. Ook is het mogelijk om te kiezen voor diverse cadeaubonnen van bekende winkelketens zoals Bol, Douglas, Gamma, Hema, Bart Smit, BCC, Pathé, Wehkamp, Saunabon en de Bongo-bon. De cadeaus zijn online te bekijken maar niet te bestellen, dit moet in een van de Esso tankstations worden gedaan. Wanneer je te weinig spaarpunten hebt gespaard voor de besteding naar keuze is het ook mogelijk om Esso Extras-punten  bij te kopen.

Waarde Esso Extras

Esso Extras-punten zijn ruim één eurocent per stuk waard. De waarde van de verschillende artikelen waartegen je ze kunt inwisselen fluctueert enigszins.

Saldo controleren

Het saldo van gespaarde Esso Extras-punten is altijd vermeld op de kassabon. Ook online via de website van Esso Extras is het saldo te controleren.

Geldigheid

Esso Extras-punten zijn onbeperkt geldig. De enige voorwaarde is dat je de spaarkaart niet langer dan 12 maanden niet gebruikt, want dan vervallen de gespaarde Esso Extras-punten.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen over het spaarprogramma Esso Extras kan contact worden opgenomen via het telefoonnummer 077-3248920 (werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur). Op de website van Esso Extras is ook een online vragenformulier in te vullen.