Esso Extras inwisselen

Dit zijn de opties

Last update: 20-02-2020

Esso Extras is niet zomaar een spaarprogramma, je kunt er daadwerkelijk leuke en nuttige dingen mee kopen. Wat te denken van het inwisselen van punten tegen brandstof, cadeaus, tickets, cadeaukaarten, shopproducten en nog veel meer? Elke tankbeurt of besteding bij een deelnemend bemand Esso tankstation helpt je weer een stap in de goede richting. Om Esso Extras in te kunnen wisselen is het wel noodzakelijk dat je de kaart hebt geregistreerd.

Inwisselen voor brandstof

Een populaire besteding van de Esso Extras is het verzilveren van punten voor nieuwe brandstof. Het werkt ook heel simpel; je tankt zoals je altijd tankt en rekent binnen af. Tijdens het afrekenen geef je aan hoeveel euro je met Esso Extras punten wilt betalen. Iedere 100 punten staan voor 1 euro. Als je niet genoeg punten hebt om de hele tankbeurt te betalen kan je het verschil gewoon bijbetalen.

Inwisselen voor carwash en shopaankopen

Een bezoek aan een bemand Esso station is niet compleet zonder een bezoek aan de gezellige shops. De Esso Extras punten zijn ook te besteden in de shops (op een groot deel van het assortiment). Of wat dacht je van de auto wassen met je punten? Ieder Esso Extras punt heeft een waarde van 1 eurocent. Het is niet mogelijk om je punten in te wisselen voor contact geld.

Inwisselen voor cadeaubonnen

Je Esso Extras punten kunnen ook worden ingewisseld tegen cadeaubonnen van een groot aantal partners. Tot de partners behoren onder andere Bol.com, De Bijenkorf, HEMA, Decathlon, Douglas, Wehkamp, BCC, Bladcadeau, de Boekenbon en de Nationale Bioscoopbon. Het inwisselen voor cadeaubonnen kan digitaal via de webshop van Esso Extras. Je ontvangt de bestelde cadeaubon dan digitaal per e-mail. Uiteraard is het ook mogelijk om bij te betalen indien het puntentotaal niet toereikend is. De cadeaubonnen zijn geldig tot en met de datum die op de cadeaubon vermeld staat.

Inwisselen voor dagjes weg en reizen

Een leuk dagje weg geeft herinneringen die je nooit meer vergeet. Besteed daarom je Esso Extras voor de aankoop van tickets, een dagje weg of een reisje. Kies een leuke dagbesteding in de webshop. Het is niet mogelijk om een boeking te annuleren zonder dat je de punten kwijt bent.

Saldo

Om te weten wat je kunt bestellen met je punten is de hoogte van je saldo belangrijk. Je kunt het actuele saldo op meerdere manieren controleren. Zo staat het saldo altijd op de kassabon vermeld en je kunt het saldo raadplegen via de Esso app of de website van Esso Extras.

Bijkopen van punten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je net te weinig punten hebt om een aankoop te doen met je spaarsaldo. Het bijkopen van Esso Extras is mogelijk voor € 0,15 per 10 punten. Het inwisselen van punten tegen contant geld is niet mogelijk.