HEMA acties 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

HEMA is misschien wel de meest Nederlandse winkelketen van allemaal. Doordat HEMA filialen heeft in bijna ieder dorp is de winkel geliefd bij miljoenen klanten. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat je iedere week wel een keer de HEMA kunt bezoeken zonder dat het gaat vervelen. Wat niet iedereen weet is dat HEMA regelmatig aanbiedingen heeft in verschillende vormen, vooral de online aanbiedingen zijn scherp. Tijdens de HEMA uitverkoop shop je een stuk voordeliger bij de winkelketen. Maar welke acties zullen er in 2020 plaatsvinden bij HEMA? 

HEMARKT

De bekendste actie van HEMA is HEMARKT welke circa vier keer per jaar plaatsvindt. Tijdens HEMARKT krijg je tot bijvoorbeeld 70% korting of 1+1 gratis op vele duizenden artikelen waaronder dames-, heren- en kinderkleding, woonartikelen en slaapartikelen. In 2020 begint HEMARKT vermoedelijk in de tweede week van januari, de eerste week van april, de tweede week van juni en de tweede week van oktober.

Stapel op Stapelen

Een grote kortingsactie van HEMA is Stapel op Stapelen met heel veel 2+1 gratis, 4+3 gratis, 2e voor de halve prijs, enzovoorts. Stapel op Stapelen vindt twee keer jaar plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in de zomer. In 2020 verwachten we de actie vanaf medio februari en vanaf eind augustus.

15% korting op bijna alles

Meerdere malen per jaar geeft HEMA 15% korting op bijna alles in de winkels en in de webshop. De actie keert ook in 2020 waarschijnlijk weer terug. We vermoeden dat je weer profiteert van 15% korting op alles vanaf medio maart, in de tweede helft van september, vanaf medio november (Sinterklaas) en vanaf medio december (Kerst).

Treinkaartactie

Een van de meest geliefde HEMA acties is de Treinkaartactie waarbij je voor minder dan 20 euro een dagretour kunt kopen. Vaak krijg je er nog gratis extras bij waardoor het wel heel interessant wordt. De Treinkaartactie vindt twee keer per jaar plaats, waarschijnlijk weer vanaf eind mei 2020 en vanaf medio oktober 2020.

Bungalowweken

Voordelig er tussenuit met een verblijf bij een van de Landal Greenparks? Gedurende de maand oktober keren waarschijnlijk de Bungalowweken terug waarbij je voordelige midweekvouchers en weekendvouchers kunt kopen.

Woonweken

Voordelig je woning verfraaien is mogelijk tijdens de HEMA Woonweken dankzij grote kortingen op woonartikelen. De Woonweken zullen mogelijk weer plaatsvinden gedurende de eerste twee weken van oktober 2020.

Happy Herfst Parade

Tijdens de herfst stormt het voordeel bij HEMA tijdens de Happy Herfst Parade. Ontvang kortingen op onder andere mode, Halloweenitems, lekkernijen, woondecoratie en heel veel andere herfstartikelen. De Happy Herfst Parade begint waarschijnlijk halverwege oktober 2020 en loopt door tot begin november.

Black Friday Sale

Tijdens Black Friday (29 november 2019) staat het hele weekend in het teken van scherpe aanbiedingen. Ook Cyber Monday op de maandag erna (2 december 2019) ontbreekt niet.

Overige acties

Eigenlijk is het bijna iedere week wel raak bij HEMA met nieuwe acties, sale en aanbiedingen. Houd dus het hele jaar scherp de acties in de gaten en mis niks. Voorbeelden van regelmatig terugkerende acties zijn alle baby- en kindermode voor de halve prijs, 2e artikelen voor de halve prijs, pijlen gooien, Kras & Win, alles voor de kerstboom 3+1 gratis, Dagdeals en voordelig naar Walibi. En wie weet komt er eind januari 2020 ook wel een Blue Monday Sale bij HEMA.

Online altijd aanbiedingen

Je vindt de online HEMA aanbiedingen op de aanbiedingenpagina van de webshop van HEMA. Aan de linkerzijde kan de selectie worden gemaakt qua type artikel. Verder is het mogelijk om ook aan te geven welke prijsrange je wenst of welke kleur. Door de aanbieding van keuze aan te klikken kom je op de productpagina. Hier is het mogelijk om de aanbieding in het winkelmandje te leggen en vervolgens te kopen.

Voordelig ontbijt

Voor maar € 2,- een volwaardig ontbijt nuttigen buiten de deur? Bij HEMA is het mogelijk aangezien ze in de ochtenden een voordelig ontbijt aanbieden in de meeste filialen. Begin de dag gezellig en voedzaam bij HEMA, bij binnenkomst ruik je al direct de heerlijke geuren van vers brood en koffie. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe HEMA aanbiedingen: