Jumbo Jaaraanbiedingen van dit moment

Last update: 11-12-2018

Het hele jaar zijn diverse artikelen en levensmiddelen van Jumbo in de aanbieding. Doordat het zeer vaak gekochte producten zijn bespaar je er op jaarbasis veel geld mee. En je hoeft je ook niet te haasten want deze bijzondere kortingsactie omvat dus tientallen artikelen die van 1 januari tot en met 31 december zijn afgeprijsd. Door het hele jaar te kiezen voor de Jumbo Jaaraanbiedingen koop je deze artikelen het hele jaar lang voordeliger dan bij andere supermarkten. Onderstaand volgt alles over de Jumbo Jaaraanbiedingen inclusief informatie over waar je de Jaaraanbiedingen van 2018 vindt en wat voor kortingen er zijn.

Jumbo Jaaraanbiedingen

Bij Jumbo zijn het hele jaar lang grote aantallen producten in de aanbieding. Er zijn natuurlijk de Weekaanbiedingen en de Seizoensaanbiedingen, maar wat te denken van de Jumbo Jaaraanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn namelijk 365 dagen lang in de aanbieding, oftewel het hele jaar lang. Je hebt dus het hele jaar de tijd om te profiteren van deze scherpe aanbiedingen.

Geldigheid 2019

De Jaaraanbiedingen zijn, de naam zegt het al, geldig van 1 januari tot en met 31 december 2019. Vanaf 1 januari 2020 komen er weer nieuwe Jaaraanbiedingen bij Jumbo.

Kortingen

De Jaaraanbiedingen van Jumbo komen voor in diverse samenstellingen. Enkele voorbeelden er van zijn:

  • Afgeprijsde artikelen waarbij de prijs het hele jaar lang is verlaagd. Eventueel kan dit een aanbieding zijn waarbij een vaste lage prijs voor bijvoorbeeld twee of drie stuks geldt
  • Kiloknallers waarbij een vaste lage prijs voor 1 kilogram wordt gerekend
  • Gratis producten waarbij je bijvoorbeeld het tweede of derde identieke product gratis krijgt
  • Producten die met een vast kortingspercentage zijn afgeprijsd.

Populaire producten

Vaak zie je dat moeilijk verkoopbare producten in de uitverkoop gaan. De Jumbo Jaaraanbiedingen zijn echter niet de artikelen waar de supermarkt moeite mee heeft om te verkopen. Het zijn juist vaak echte A-merken die door miljoenen Nederlanders regelmatig worden geconsumeerd. Het loont dus zeker om gebruik te maken van de Jumbo Jaaraanbiedingen.

Wat zijn de Jaaraanbiedingen?

De Jaaraanbiedingen van Jumbo zijn op meerdere plekken te raadplegen. Je vindt de Jaaraanbiedingen online op de website van Jumbo. Het online overzicht heeft als voordeel dat je de artikelen direct kunt kopen door ze in de digitale winkelmand te leggen. De kortingen worden automatisch verrekend met het totaalbedrag dat afgerekend moet worden.

Waar kopen?

Jumbo Jaaraanbiedingen zijn te koop in de honderden filialen van de supermarktketen en natuurlijk ook online. Voor het online bestellen geldt dat het mogelijk is om de boodschappen zelf af te halen bij een pick-up point of om ze te laten thuisbezorgen.

Groot inkopen

De Jumbo Jaaraanbiedingen nodigen natuurlijk uit om groot in te kopen zodat je langer kunt profiteren van de aangeboden kortingen. Doordat de aanbiedingen het hele jaar lang geldig zijn, is de nood om snel te kopen natuurlijk wel wat minder hoog. Wat kan het heel slim zijn om vlak voordat het jaar verstrijkt  de artikelen die je ook na 31 december nog nodig hebt groot in te kopen.