Jumbo Seizoensaanbiedingen

Last update: 25-05-2019

Op televisie komt Jumbo regelmatig voorbij in de reclameblokken met nieuwe kortingsacties. Een van de soorten kortingen zijn de Seizoensaanbiedingen. De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn uiteraard seizoensgebonden aanbiedingen; in de winter zijn winterse producten in de aanbieding en in de zomer zomerse producten. Ieder seizoen wisselt het aanbod weer en zijn er weer tientallen andere artikelen maandenlang afgeprijsd. Het voordeel aan de Jumbo Seizoensaanbiedingen is dus dat je voldoende tijd hebt om ze te kopen. Kom alles te weten over de Seizoensaanbiedingen van Jumbo van dit moment, waar je de folder kunt vinden en hoe groot de kortingen zijn. 

Jumbo Seizoensaanbiedingen

Jumbo heeft in relatief korte tijd een flink aandeel behaald onder de supermarktklanten. Vooral marketingtechnisch weet Jumbo op te vallen en het heeft goed bedachte kortingsacties in het leven geroepen. Behalve de Weekaanbiedingen en Jaaraanbiedingen heeft Jumbo ook Seizoensaanbiedingen. Het gaat dan om seizoensgebonden producten die juist dan sterk zijn afgeprijsd. Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke boerenkool in de winter of zonnige drankjes in de zomer. Maar ook in het voor- en najaar gaan veel seizoensproducten sterk in de aanbieding.

Iedere seizoen nieuwe aanbiedingen

De aanbiedingen zijn het hele seizoen door geldig. Dit betekent dus maandenlang prijsdalingen voor tientallen producten en levensmiddelen. Zodra het nieuwe seizoen begint wisselt ook het aanbod en komen er nieuwe Seizoensaanbiedingen bij Jumbo. Het zijn sowieso producten en levensmiddelen die door veel mensen worden gekocht en waar je dus echt iets aan hebt. Gebruik maken van de Jumbo Seizoensaanbiedingen bespaart altijd geld!

Hoe hoog is de korting?

Jumbo Seizoensaanbiedingen worden op meerdere manieren aangeprijsd, waardoor je wel even moet kijken naar wat de aanbieding precies inhoudt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Lagere prijs: van € 3,95 voor € 2,59
  • Tweede of derde product gratis: 1+1 of 2+1
  • Tweede product korting: 2e product voor halve prijs
  • Twee producten voor lagere prijs: 2 stuks voor € 2,-
  • Percentage: 25% korting op een product
  • Enzovoorts

Online boodschappen doen

De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn geldig in de winkels en ook in de webshop van Jumbo waar je online boodschappen kunt doen. Onder het kopje Seizoensaanbiedingen vind je zelfs een handig overzicht met alle seizoenskortingen. De korting wordt bij het bestellen automatisch verrekend in de totaalprijs. En je hoeft er ook nog eens de deur niet voor uit, de boodschappen worden simpelweg in de auto geladen of zelfs thuisbezorgd.

Jumbo folder

Alle aanbiedingen zijn ook verzameld in de folder van Jumbo. Hierin vind je alle actuele aanbiedingen van de komende week.

Tip: koop slim in

De Seizoensaanbiedingen van Jumbo lenen zich uitstekend voor het op een slimme manier inkopen van boodschappen. Hoewel de Seizoensaanbiedingen vaak seizoensgebonden zijn, zitten er ook tal van artikelen en levensmiddelen tussen met een lange houdbaarheidsdatum. Deze artikelen zijn prima langdurig op te slaan en op een later moment alsnog te consumeren. De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn dus een manier om gedurende langere tijd geld te besparen op de wekelijkse boodschappenkosten.