Jumbo Racedagen 2019

Datum event & gratis toegang Jumbo-actie

Last update: 22-10-2019

Vooral dankzij Max Verstappen is de Formule 1 en de autosport in bredere zin enorm populair in Nederland. Supermarktketen is een grote sponsor van Max Verstappen en is de drijvende kracht achter de Jumbo Racedagen. De Jumbo Racedagen zijn een racefestijn dat eenmaal per jaar wordt georganiseerd en waar bezoekers kunnen genieten van races, demonstraties en de aanwezigheid van Verstappen en andere Formule 1-helden. Ieder jaar bezoeken ruim 100.000 mensen de Jumbo Racedagen op circuit Zandvoort. We zochten uit op welke datum de Jumbo Racedagen zijn in 2020 en wanneer de Jumbo actie begint.

Datum 2020

De Jumbo Racedagen vinden telkens plaats in de tweede helft van de maand mei. Soms vinden ze plaats tijdens Pinksteren. Vermoedelijk vinden de Jumbo Racedagen plaats op:

  • Zaterdag 16 mei 2020 (niet bevestigd)
  • Zondag 17 mei 2020 (niet bevestigd)

Jumbo actie gratis toegangskaarten

Supermarktketen Jumbo trakteert haar klanten ieder jaar op gratis toegangstickets tot de Racedagen. Waarschijnlijk wordt er ook dit jaar weer een Racedagen-actie op poten gezet waarbij je gratis toegangstickets krijgt bij aankoop van bepaalde actieproducten. Vermoedelijk is er weer een Jumbo actie van:

  • Woensdag 22 april tot en met dinsdag 12 mei 2020 (niet bevestigd)

Hoe werkt de Jumbo actie?

Om de Jumbo Racedagen gratis daadwerkelijk bij te kunnen wonen moet je een paar stappen volgen:

  • Bij de aankoop van actieproducten ontvang je een aparte kassabon met daarop een unieke actiecode
  • Verzilver de actiecode op de website van de Jumbo Racedagen
  • Één actiecode is goed voor één gratis toegangsticket
  • Tijdens de actie geldt OP=OP, dus wacht niet te lang als je verzekerd wilt zijn van een spectaculaire racedag
  • Mogelijk is één van de twee racedagen eerder uitverkocht

Families

De Jumbo Racedagen zijn natuurlijk perfect voor de echte liefhebber en autosportkenner. Maar de Jumbo Racedagen zijn misschien nog wel meer een echt familie-event dankzij het ruime en diverse programma op en rond de baan.

Ontvang een melding