Jumbo acties 2020

Wanneer beginnen welke acties?

Last update: 31-01-2020

Supermarktketen is uitgegroeid tot een van de grootste supermarkten van Nederland. Miljoenen mensen doen wekelijks boodschappen bij de Jumbo en niet in de laatste plaats vanwege de bijzondere kortingsacties. Ook in 2020 zullen er weer leuke acties worden georganiseerd en we zochten uit wat er zoal te verwachten valt en op welke datum deze acties zullen beginnen.

Korting op Dagjes Uit

Jumbo heeft een actie waarmee je voordeel krijgt op dagjes weg. Je krijgt tijdens de actieperiode een kortingsmunt bij besteding van tien euro aan boodschappen. Mogelijk is de Jumbo Dagjes Uit-actie weer actief vanaf medio maart 2020.

Spaar voor de raceauto van Max Verstappen

Jumbo is een van de sponsoren van Formule 1 racer Max Verstappen. Om deze sponsoring kracht bij te zetten kan je ieder jaar sparen voor een miniatuurversie van de raceauto van Max Verstappen. Je krijgt tijdens de actieperiode bij elke tien euro aan boodschappen een spaarpunt en zodra de spaarkaart vol is kan je deze inwisselen voor een raceautootje. Mogelijk keert de spaaractie weer terug vanaf begin september 2020.

Overige spaaracties

Ieder jaar zijn er weer leuke nieuwe spaaracties bij Jumbo. Welke spaaracties er in 2020 zijn is nog niet bekend. Afgelopen jaren waren er onder andere acties waarbij je kon sparen voor Tefal Pannen en voor Scott Zwiesel Glazen. We houden het scherp voor je in de gaten en zullen het melden als er een nieuwe spaaractie begint.

Yellow Week

Bij Jumbo vieren ze geen Black Friday maar pakken ze het grootser aan met een heuse Yellow Week. Tijdens de Yellow Week profiteer je een week lang van aanbiedingen, verrassende producten en extra voordeel. De Yellow Week begint vermoedelijk op Black Friday (27 november 2020) en duurt tot de vrijdag erna.

Jaaraanbiedingen, Seizoensaanbiedingen en Weekaanbiedingen

Ieder seizoen zijn er nieuwe aanbiedingen gericht op het seizoen van dat moment, bijvoorbeeld typische winter-, lente-, zomer- of najaarsaanbiedingen. De seizoensaanbiedingen zijn telkens voor meerdere weken tot maanden verkrijgbaar. Ook heeft Jumbo Jaaraanbiedingen en Weekaanbiedingen die telkens respectievelijk het hele jaar en 1 week lang geldig zijn.

Toppers in Concert

De concertreeksen van de Toppers in Concert zijn enorm geliefd. Jumbo organiseert ieder jaar een actie waarbij je het 2e kaartje voor de Toppers gratis krijgt. Voorgaande jaren kreeg je al een gratis 2e kaartje bij besteding van € 25 aan boodschappen. De actie vindt vermoedelijk weer begin april 2020 plaats.

Jumbo Racedagen

De Jumbo Racedagen zijn een racefestijn dat eenmaal per jaar wordt georganiseerd. Geniet van verschillende races, demonstraties en de aanwezigheid van kleppers als Verstappen en andere Formule 1-helden. Als klant van Jumbo kan je de Racedagen gratis bijwonen als je bepaalde actieproducten koopt. Mogelijk is de actieperiode voor toegang tot de Jumbo Racedagen vanaf eind april 2020.

Tour de France

Jumbo zal ongetwijfeld weer verrassen met enkele bijzondere acties die we hierboven niet hebben genoemd. Te verwachten valt dat er rondom de Tour de France 2020 een op de Tour gerichte actie wordt georganiseerd aangezien Jumbo sponsor is van een succesvolle eigen wielerploeg.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Jumbo acties: