Vero Moda Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

Vero Moda is een van die winkelketens waar iedere vrouw weleens shopt voor de laatste fashion. Het assortiment is trendy en prima qua prijs. Vooral tijdens de sale en andere kortingsacties zijn de prijzen zeer interessant. Meerdere malen per jaar organiseert Vero Moda een sale. We zochten uit wanneer er sale is in 2019 en op welke datum deze vermoedelijk van start zal gaan.

Mid Season Sale

De Mid Season Sale vindt twee keer jaar plaats bij Vero Moda, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Tijdens de Mid Season Sale krijg je kortingen tot wel 50% op respectievelijk de lente- en herfstcollecties. Er is Mid Season Sale in het voorjaar en vanaf medio oktober 2019.

Kortingen op jeans

Meerdere keren per jaar shop je voordelig je jeans bij Vero Moda. Vaak geldt hierbij een korting van 20% of bijvoorbeeld 50% op iedere tweede jeans. Naar verwachting is er een jeansactie eind februari en eind augustus 2019.

Glamour Day

De National Glamour Day staat weer op het programma begin april en eind september 2019. Ook Vero Moda doet mee aan deze landelijke actie met kortingen van 20%. Met een kortingscode kan er ook online worden geprofiteerd van 20% korting.

Zomersale

Een van de grootste sales van Vero Moda is de zomersale. Deze begint vermoedelijk in de tweede week van juni 2019 en tijdens deze uitverkoop profiteer je van kortingen tot 50% in de winkels en natuurlijk ook online. Aan het einde van de zomer (vanaf medio augustus 2019) zijn er mogelijk ook weer Summer Deals te koop.

Black Friday

Black Friday betekent bij Vero Moda een meerdaags kortingsfestival. Al enkele dagen voor Black Friday zijn er aanbiedingen en op Black Friday zelf (29 november 2019) krijg je vermoedelijk 20% korting op alles.

Wintersale

Het slotstuk van 2019 is de wintersale die vermoedelijk in de tweede week van december zal beginnen. Tijdens de wintersale krijg je kortingen tot wel 50% op de najaar- en wintercollecties. Zo bespaar je tijdens de dure feestmaand tientallen tot honderden euro’s op je wintergarderobe.

Overige acties

Ongetwijfeld zullen er bij Vero Moda nog wel meer acties zijn gedurende het jaar. Denk hierbij aan Happy Easter rondom Pasen, diverse malen een Fashion Day, 50% korting op winterjassen en wie weet eind januari 2019 wel een Blue Monday Sale.

Melding bij begin uitverkoop

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding als één van de Vero Moda sales van start gaan. Zo mis je dus nooit meer de aanbiedingen: