Kruidvat acties 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 03-02-2019

Winkelketen Kruidvat tref je aan in zowat ieder dorp in Nederland. Dankzij het ruime en gevarieerde aanbod is het een niet te missen winkel. Kruidvat organiseert gedurende het jaar meerdere bijzondere kortingsacties waarmee je tientallen procenten bespaart op het assortiment. Voorbeelden van bekende acties zijn de Treinkaartactie, Hotelacties en de Black Friday Sale. Maar er nog heel veel meer te beleven bij Kruidvat. We zochten uit wat er in 2019 verwacht kan worden.

HotelMoment Hotelactie

Met de HotelMoment Hotelactie is het mogelijk om voor maar € 11,99 te overnachten bij een van de 80 deelnemende hotels. Met Kruidvat spaarpunten krijg je zelfs nog meer korting. Tijdens de actie koop je een voucher die op een later moment te verzilveren is bij een van de hotels. De actie keert in 2019 mogelijk terug vanaf de tweede week van april.

Treinkaartactie

Een dag reizen met de trein door heel Nederland kan al heel voordelig wanneer je gebruik maakt van de Kruidvat treinkaartactie die twee keer per jaar plaatsvindt. Tijdens de treinkaartactie koop je voor een vast laag bedrag een treinticket die geldig is tijdens de daluren en de weekenden. De treintickets zijn vermoedelijk weer te koop vanaf begin februari 2019, de tweede helft van juni 2019 en de tweede helft van september 2019.

Dierentuinactie

Vanaf begin februari zijn er waarschijnlijk weer Dierentuin Vouchers te koop bij Kruidvat. Met deze vouchers bezoek je extra voordelig tien bekende dierentuinen in Nederland, België en Duitsland. Je bespaart al snel meer dan tien euro per toegangsticket en dankzij de ruime geldigheidstermijn heb je voldoende tijd om je bezoek in te plannen.

Verrassingsreis

Een bijzondere actie van Kruidvat is de Verrassingsreis waarmee je je laat verrassen met een reisje naar een onbekende bestemming! Voor slechts €79,99 per persoon koop je bij Kruidvat verrassingstickets middels een voucher. Deze actie gaat vermoedelijk weer van start vanaf medio september 2019.

Fletcher Hotelactie

Een zeer geliefde actie van Kruidvat is de Fletcher Hotelactie die ieder jaar in oktober plaatsvindt. Dankzij deze kortingsactie kan je al voor € 11,99 per persoon overnachten in een van de vele Fletcher hotels. Vermoedelijk vindt de Fletcher Hotelactie wederom plaats in de eerste drie weken van oktober 2019.

Op=Opruiming

Grote uitverkoop bij Kruidvat tijdens de Op=Opruiming. Tijdens deze actie ontvang je meestal 50% korting op afgeprijsde artikelen. Na verloop van tijd kan de korting zelfs nog stijgen tot wel 75%. Op=Opruiming begint vermoedelijk in de eerste week van juli 2019. Eind augustus 2019 zullen de kortingen tot het maximum stijgen. Een online uitverkoop is voorzien vanaf eerste kerstdag 2019.

Thuiskomvoordeel

Eind augustus 2019 is Nederland weer huiswaarts gekeerd van vakantie en begint het ‘normale’ leven weer. Om weer lekker op gang te komen organiseert Kruidvat Thuiskomvoordeel met aanbiedingen op tal van artikelen.

Singles Day

Elk jaar op 11 november wordt Singles Day gevierd in China en deze actie heeft ook in Nederland voet aan de grond gekregen. Ook bij Kruidvat organiseert men een Singles Day Sale met leuke kortingen. Op 11 november 2019 moet je dus zeker even de aanbiedingen in de gaten houden.

Black Friday Week

Black Friday is bij Kruidvat niet beperkt tot één vrijdag, er is namelijk sprake van een complete Black Friday Week. Behalve scherpe aanbiedingen zijn er ook nog speciale deals die telkens een dag geldig zijn. De Black Friday Week begint vaak al op de maandag voor Black Friday (29 november 2019) en duurt tot en met het weekend erna.

Glamour Day

Twee keer per jaar is het Glamour Day bij Kruidvat en krijg je 20% korting op bijna het hele assortiment waaronder make-up, geuren, gezichtsreiniging, gezichtsverzorging, haarkleuring, enzovoorts. De eendaagse Glamour Day sale vindt weer plaats in april en september 2019.

Overige acties

Kruidvat stunt regelmatig met leuke aanbiedingen en acties. Een voorbeeld van een actie die wat kleiner is qua opzet maar zeker welde moeite waard is 50% korting op ieder 2e stuk speelgoed. Andere bekende acties die mogelijk in 2019 terugkeren zijn de Temperatuurdeals, voordelige Walibi tickets, de Verzilverweken, het Voordeelfeest en BAM! 1+1 en 2+2 gratis. En wie weet keren ook Verdubbel je Spaargeld, de Grote Extra Voordeelshow en de Actie 4Daagse. En mogelijk organiseert Kruidvat in 2019 ook een Blue Monday Sale eind januari.

Jouw Extravoordeelkaart

Met dit spaarprogramma wil Kruidvat trouwe klanten belonen met diverse voordeeltjes waaronder kortingen en gratis producten. Het sparen gaat vanzelf wanneer je aankopen doet bij de winkels en webwinkel van Kruidvat. Behalve de gespaarde punten maak je als gebruiker van de voordeelkaart ook kans op prijzen en andere extra’s. Je kunt een Jouw Extravoordeelkaart gratis afhalen bij één van de Kruidvat winkels.

Blije baby voordeel tas

Gratis babydozen zijn enorm populair onder zwangere vrouwen en jonge gezinnen. Ook Kruidvat biedt een gratis babydoos aan, ook wel bekend als de Blije Baby Voordeel Tas. Deze tas wordt door Kruidvat gratis verstrekt en bevat diverse handige babyspullen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Kruidvat aanbiedingen: