Nike Store Batavia Stad

Last update: 06-06-2020

Voor de voordeligste Nike artikelen is het aan te raden eens één van de Nike outlets in Nederland te bezoeken. Ook in outletcenter Batavia Stad in Lelystad is een Nike filiaal gevestigd. Deze winkel is een Factory Store, wat betekent dat een aanzienlijk deel van het assortiment met korting wordt verkocht. Behalve outlet items vind je er ook nieuwe collecties van Nike tegen normale prijzen. Nike Factory Store Batavia Stad is een officiële Nike winkel dus alleen het beste van het beste wordt er verkocht. Kom alles te weten over Nike Factory Store Batavia Stad waaronder informatie over het assortiment, vacatures, openingstijden, bereikbaarheid, adres en contactgegevens. Is de winkel te ver weg?

Nike Factory Store Batavia Stad

Batavia Stad is een van de bekendste outletcenters van Nederland met winkels van zowat alle bekende modemerken. Ook sportmerk Nike heeft een eigen outletwinkel in Batavia Stad. De Nike Factory Store heeft tot circa 80% van de winkel ingeruimd voor outletproducten. De rest van de winkel bestaat uit nieuwe collecties. Je hebt bij de Factory Store in Lelystad dus volop keuze uit voordelige Nike schoenen, sportspullen en kleding. En omdat het filiaal in een complex ligt met ruim honderd outletwinkels is een bezoekje gegarandeerd een prima dagbesteding.

Adres en contact

Het adres en de contactgegevens van Nike Factory Store Batavia Stad zijn als onderstaand:

  • Adres: Bataviaplein 86
  • Postcode en plaatsnaam: 8242 PN Lelystad
  • Telefoonnummer: 0320-234160

Openingstijden

De openingstijden van Nike Outlet Batavia Stad kunnen afwijken tijdens bijzondere feestdagen, maar normaliter zijn ze als volgt:

  • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Online Nike outlet

Het online shoppen is al jaren sterk in opkomst. Ook Nike heeft een eigen webshop waarmee de bestelde items worden thuisbezorgd. De webshop heeft zelfs een speciaal outletdeel waar het hele jaar afgeprijsde producten en artikelen te koop zijn. Wanneer je dus wilt shoppen bij een Nike outlet hoef je de deur niet eens uit en kan je gewoon online bestellen.

Bereikbaarheid

Nike Factory Store Lelystad maakt deel uit van Batavia Stad, een megagroot outletcenter. Via afrit Lelystad-Noord (snelweg A6) bereik je het complex eenvoudig. Een dag parkeren kost € 3,-. Ook is bushalte Batavia Stad een optie wanneer je met de bus reist vanaf treinstation Lelystad.

Vooral een outlet

De winkel is een Factory Store en dat betekent dat het geen pure outlet is. Dit komt doordat, in tegenstelling tot de Clearance Stores, er ook nieuwe collecties tegen normale prijzen worden verkocht. Maar niet getreurd, want ongeveer 80% van de winkel bestaat uit outlet items waardoor je er perfect op zoek kunt naar voordelige kleding en schoenen van Nike.

Nike winkels

In Nederland zijn er diverse Nike winkels. Deze zijn onderverdeeld in categorieën. Je hebt bijvoorbeeld Nike Stores waar je telkens het allernieuwste van Nike kunt kopen tegen de standaard prijzen. De Factory Stores zijn een mix tussen outlets en normale winkels, waarbij het grootste deel van de winkels wel is afgeprijsd. De Clearance Stores zijn de echte outlets waar alles scherp afgeprijsd is:

Vacatures

Onderstaand zijn de huidige vacatures bij Nike Outlet Batavia Stad vermeld. Het is mogelijk om online te solliciteren:

Vacatures Nike