Nike Store Eindhoven

Last update: 06-06-2020

Eindhoven beschikt over een heuse Nike Clearance Store, oftewel een Nike Outlet. De outlet is gelegen in Winkelcentrum Woensel waardoor er dagelijks vele mensen komen shoppen voor voordelige kleding, schoenen en sportartikelen. Nike Clearance Store Eindhoven is een officiële Nike winkel en verkoopt dus bekende collecties van de allerbeste kwaliteit tegen de allerlaagste prijzen. Kom meer te weten over Nike Clearance Store Eindhoven waaronder bijvoorbeeld adres en bereikbaarheid, vacatures, openingstijden, contactgegevens, enzovoorts. En als je geen tijd hebt om de outlet te bezoeken of wanneer je liever online shopt kan je natuurlijk ook altijd naar de online Nike Outlet surfen.

Nike Clearance Store Eindhoven

In Nederland zijn er verschillende Nike outlets, maar het aantal Clearance Stores (hier vind je de laagste prijzen) is vrij beperkt. In Eindhoven is een Nike Clearance Store gevestigd. De winkel is te vinden in Winkelcentrum Woensel, het tweede winkelgebied van Eindhoven qua grootte. Dankzij het winkelcentrum kan je je prima de hele dag vermaken, tal van aansprekende modeketens en andere topmerken vind je terug in Winkelcentrum Woensel.

Adres en contact

De Nike outlet in Eindhoven is te vinden op het volgende adres:

  • Adres: Winkelcentrum Woensel 275
  • Postcode en plaatsnaam: 5625 AG Eindhoven
  • Telefoonnummer: 040-2419545

Openingstijden

Nike Clearance Store Eindhoven is open van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de winkel gesloten, behalve dan op de koopzondagen die iedere maand plaatsvinden op de eerste en laatste zondag van de maand. Onderstaande openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en andere bijzondere dagen:

  • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag: gesloten (koopzondagen van 12.00 – 17.00 uur)

Online Nike Outlet

Niet iedereen is dol op shoppen, tenminste als het gaat om het bezoeken van een winkel. Gelukkig biedt online shoppen voor deze mensen een uitkomst. Omdat Nike ook een outlet heeft op haar eigen officiele website en webshop kan je ook prima online profiteren van lage prijzen. En dat ook nog eens het hele jaar door! Ga direct naar de online Nike outlet.

Bereikbaarheid

Winkelcentrum Woensel heeft officieel WoensXL. Dit grote winkelcentrum ligt in het noorden van Eindhoven en beschikt over een parkeerterrein waar meer dan 2.000 auto’s betaald kunnen parkeren. Bushalte Winkelcentrum Woensel verbindt het shoppingcenter met treinstation Eindhoven Centraal waardoor ook reizigers met het openbaar vervoer Nike Clearance Store Eindhoven kunnen bezoeken.

Echte outlet

Nike heeft in Nederland drie types winkels, namelijk Stores, Factory Stores en Clearance Stores. De gewone stores zijn een soort van flagshipstores welke telkens de allernieuwste collecties van Nike tonen en verkopen. Om met korting te shoppen is het aan te raden te kiezen voor een van de Factory Stores of Clearance Stores. De Factory Stores zijn een combinatie tussen outlet- en normale Nike artikelen. De Clearance Stores zijn pure outlets. De Nike winkel in Eindhoven is dus een echte outlet met de allerlaagste prijzen.

Andere Nike filialen

De andere winkels en filialen van Nike zijn te vinden in:

Vacatures

Uiteraard heeft ook Nike Clearance Store Eindhoven regelmatig nieuwe mensen nodig. Het is via onderstaande overzicht mogelijk om direct te solliciteren op een van de functies:

Vacatures Nike