Nike Outlet Amsterdam

Last update: 06-06-2020

Draag je vaak schoenen of sportkleding van Nike en betaal je graag geen cent teveel? Bezoek dan eens de Nike Factory Store in Amsterdam. Een flink deel van het assortiment van de Nike Factory Store Amsterdam wordt verkocht tegen outletprijzen. Omdat het een officiële Nike winkel is koop je er alleen maar topproducten van de welbekende perfecte kwaliteit. Kom meer te weten over de Nike Factory Outlet Store waaronder informatie over de verkochte Nike artikelen, adres en contactgegevens, openingstijden, vacatures en bereikbaarheid. Wil je liever online profiteren van outletprijzen?

Nike Factory Store Amsterdam

Nike heeft in Nederland meerdere winkels geopend waaronder Nike Stores, Factory Stores en Clearance Stores worden genoemd. In Amsterdam vind je onder andere de Nike Factory Store. Nike Factory Store Amsterdam is in grote mate een Nike outlet, ongeveer 80 tot 90 procent van alle items is sterk afgeprijsd. Dat betekent volop voordelige kleding, schoenen en sportartikelen van het bekende Amerikaanse sportmerk. Behalve de outletartikelen vind je in de winkel ook items van de nieuwste collecties.

Adres en contact

Het adres van Nike Factory Store Amsterdam is als volgt:

  • Adres: Zuidermolenweg 58-60
  • Postcode en plaatsnaam: 1069 CG Amsterdam
  • Telefoonnummer: 020-6109846

Openingstijden

De normale openingstijden van Nike Factory Store Amsterdam zijn (let op: hiervan kan worden afgeweken):

  • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 18.00 uur

Online outlet

Misschien heb je geen tijd of zin om de Nike Factory Store Amsterdam te bezoeken. In dat geval is het ook een aanrader eens de officiële Nike webshop te bezoeken. Hier is namelijk ook een salepagina te vinden waar het hele jaar door korting op Nike producten wordt gegeven.

Bereikbaarheid

De Nike outlet in Amsterdam ligt in het stadsdeel Osdorp aan de westkant van de stad. Er zijn verschillende parkeerterreinen in de omgeving en er kan zelfs direct naast de deur worden geparkeerd in de gratis parkeergarage Akerpoort. Het adres van de parkeergarage is Zuidermolenweg 50. Andere vormen van vervoer zijn mogelijk door te reizen naar tramhaltes Matterhorn of Dijkgraafplein of de bushalte Zuidermolenweg.

Factory Store is grotendeels outlet

Er heerst nogal eens verwarring over Nike Factory Store Amsterdam; is het nu wel of niet een outlet. Officieel is het geen outlet, want er worden ook deels nieuwe collecties tegen normale prijzen verkocht. Toch is een groot deel van de winkel ingericht met outletproducten. En met groot deel bedoelen we ongeveer 80 tot 90 procent. Je kunt dus met recht zeggen dat deze Nike winkel in Amsterdam een echte outlet is.

Overige Nike winkels

Er zijn in Nederland nog diverse andere Nike winkels, onderverdeeld in Factory Stores, Clearance Stores en gewone Stores. In de gewone Nike Stores vind je de nieuwste Nike collecties en deze winkels zijn een echt uithangbord van Nike. De Nike Factory Stores bestaan grotendeels uit outletproducten. De officiële outlets zijn de Clearance Stores waar alle verkochte artikelen met korting worden verkocht. Je vindt Nike winkels in de volgende steden:

Vacatures

Wanneer je graag wilt werken bij Nike Factory Amsterdam kan je in onderstaand overzicht kijken of er op dit moment actuele vacatures zijn:

Vacatures Nike