Nike Factory Store Rosada

Last update: 06-06-2020

Ook in Roosendaal is een Nike Outlet gevestigd, om precies te zijn in het outletcomplex van Rosada Fashion Outlet. De winkel is de perfecte plek voor voordelige Nike sportartikelen, schoenen en kleding. Nike Factory Store Rosada is een officiële Nike winkel waar dus alleen de allerbeste artikelen van het sportmerk worden verkocht. Kom alles te weten over Nike Factory Store Rosada in Roosendaal waaronder bijvoorbeeld informatie over openingstijden, adres en bereikbaarheid, contactgegevens, vacatures en het assortiment. Als je liever online winkelt is het een tip om de officiële online Nike Outlet te bezoeken.

Nike Factory Store Rosada

Het concept van outlets is in opkomst en steeds meer grote merken zien het als een kans om ook in het lagere segment extra omzet te behalen. Nike heeft bijvoorbeeld meerdere outletwinkels in Nederland en één daarvan is gevestigd in Roosendaal in het bekende Rosada Fashion Outletcenter. Van alles wat te koop is bij Nike Factory Store Rosada is ongeveer 80% afgeprijsd, je kunt er dus heerlijk outletshoppen. Ook vind je er delen van de nieuwste Nike collecties welke tegen normale prijzen worden verkocht.

Adres en contact

Het adres van Nike Factory Store Rosada is als volgt:

  • Adres: Rosada 1
  • Postcode en plaatsnaam: 4703 TB Roosendaal
  • Telefoonnummer: 0165-539663

Openingstijden

Nike Factory Store Rosada is zeven dagen per week geopend en in principe (tijdens feestdagen kan er worden afgeweken van de normale openingstijden):

  • Maandag: 10.00 – 18.00
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00
  • Woensdag: 10.00 – 18.00
  • Donderdag: 10.00 – 18.00
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00
  • Zondag: 10.00 –18.00

Online outlet Nike

Als fan van het merk Nike zal je vast wel eens op de website van het bedrijf rondsurfen op zoek naar nieuwe trends en collecties. Uiteraard is het mogelijk om ook online te bestellen in de Nike webshop. Wist je dat er ook een echte online outlet op de website van Nike is geplaatst? Hier zijn de Nike artikelen het hele jaar door afgeprijsd en ze worden netjes thuisbezorgd.

Bereikbaarheid

Rosada Fashion Outlet is gelegen bij de snelwegen A17 en A58 (knooppunt de Stok). Parkeren kost slechts € 3,- voor de hele dag. Ook met het openbaar vervoer kan je naar Nike Factory Store Rosada reizen door vanaf treinstation Roosendaal de bus te nemen naar bushalte De Stok.

Echte outlet

Nike heeft natuurlijk ook nog de zogenoemde Clearance Stores die de echte outlets zijn. Dus is Nike Factory Store Rosada nu dan wel een echte outlet? Het antwoord is toch wel ja, want het overgrote deel van de winkel is gevuld met outletproducten. Slechts een klein deel van het assortiment bestaat uit Nike producten met normale prijzen. Dit zijn dan meestal de nieuwe collecties die ter promotie ook worden verkocht.

Meer Nike winkels

Er zijn nog diverse andere officiële Nike filialen in Nederland. En het leuke is dat de meeste ervan zelfs outlets zijn waar je dus lekker voordelig kunt shoppen. De echte outlets zijn de Clearance Stores waar ieder artikel flink is afgeprijsd. Maar ook de Factory Stores zijn echt heerlijke winkels want daar is ongeveer 80 procent afgeprijsd. De overige 20 procent bestaat uit  nieuwe (normaal geprijsde) Nike collecties. Tenslotte zijn er nog de reguliere Nike Stores waar je alleen maar nieuwe (en dus normaal geprijsde) artikelen zult terugvinden:

Vacatures

Het is mogelijk om direct online te solliciteren op een van de actuele vacatures bij Nike Factory Store Rosada:

Vacatures Nike