Nike Store Roermond

Last update: 06-06-2020

Iedereen die aan beweging doet heeft vast wel wat items van Nike in zijn of haar kast liggen. De kleding en schoenen zijn van een dermate hoge kwaliteit dat sporten extra prettig wordt. Het kopen van Nike artikelen is nog leuker wanneer je een van de Nike Outlets bezoekt. Je vindt er onder andere een in Roermond als onderdeel van Designer Outlet Roermond. Doordat het een officiële Nike Factory Store is koop je er alleen de allerhoogste kwaliteit en weet je zeker dat er geen extra marges meer mogelijk zijn. Kom meer te weten over Nike Outlet Roermond inclusief informatie over contactgegevens en adres, openingstijden, vacatures, bereikbaarheid, assortiment, enzovoorts.

Nike Factory Store Roermond

De winkel in Roermond is een Nike Factory Store, wat inhoudt dat er behalve outlet items ook normaal geprijsde artikelen van nieuwe Nike collecties te koop zijn. Maar het is grotendeels echt een outlet, want tot wel ongeveer tachtig procent van de winkel is ingericht voor outletartikelen. Bij Nike Factory Store Roermond ben je dan ook op de juiste plek voor het vinden van zeer voordelige sportschoenen, kleding en andere accessoires. De winkel is deel van Designer Outlet Roermond wat een van de grootste en bekendste outletcenters van Nederland is.

Adres en contact

De outlet Nike Factory Store Roermond is gelegen op het volgende adres:

  • Adres: Stadsweide 36-44
  • Postcode en plaatsnaam: 6041 TD Roermond
  • Telefoonnummer: 0475-550060

Openingstijden

Outletshoppen bij de Nike Factory Store in Roermond is normaliter mogelijk tussen onderstaande tijdstippen. Tijdens bijvoorbeeld feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden:

  • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 – 20.00 uur

Online outlet

Steeds meer mode- en sportketens openen ook een online outlet. Ook Nike heeft op de eigen webshop een gedeelte  ingericht als outlet. Hier vind je ruim duizend afgeprijsde Nike artikelen en betaal je slechts een fractie van de normale prijs. Shoppen in de Nike outlet is vooral handig omdat je dus niet deur uit hoeft om een filiaal te bezoeken. Ga direct naar de online Nike outlet.

Bereikbaarheid

Voor een groot deel van Limburg en zelfs België en Duitsland is de Factory Store in Roermond de best gelegen Nike outlet. Dankzij diverse grote snelwegen geraak je eenvoudig op de parking bij het complex waar je voor slechts € 3,- per dag kunt parkeren. Vanuit treinstation Roermond loop je in circa een kwartier naar Designer Outlet Roermond waar de winkel deel van uitmaakt.

Outletwinkel

Nike Factory Store Roermond is een winkel waar ongeveer vier op de vijf artikelen als outletartikel verkocht worden. De overige twintig procent betreffen dus normale Nike artikelen van nieuwe collecties. Ondanks dat de winkel in Roermond geen officiele outlet is, is het dus voor het overgrote deel een echte outlet.

Nike winkels Nederland

In Nederland vind je nog verschillende andere Nike winkels, waarvan een groot deel outlets zijn. De filialen zijn onderverdeeld in Nike Stores, Factory Stores en Clearance Stores. De eerste categorie zijn de normale winkels met de nieuwste collecties en gewone prijzen. De Factory Stores van Nike zijn winkels waar je een groot deel afgeprijsde outletartikelen vindt en een klein deel van de normaal geprijsde collecties. De Clearance Stores zijn de echte outlets waar ieder artikel is afgeprijsd:

Vacatures

Actuele vacatures bij Nike Factory Store Roermond zijn:

Vacatures Nike