Nike Clearance Store Utrecht

Last update: 06-06-2020

De ultieme Nike Outlet vind je in Utrecht waar een Nike Clearance filiaal gehuisvest is. Hier zal je de allerlaagste prijs betalen voor je schoenen, kleding en sportattributen. Bij Nike Clearance Store Utrecht is het complete assortiment afgeprijsd, maar de winkel is gewoon een officiële Nike winkel. Je treft er dus alleen maar artikelen aan van topkwaliteit. Kom alles te weten over Nike Clearance Store Utrecht waaronder informatie over welke outletartikelen het assortiment bevat, adres en openingstijden, bereikbaarheid en vacatures. Is Utrecht te ver weg voor je? Bezoek dan de online Nike Outlet en laat je bestelling thuisbezorgen.

Nike Clearance Store Utrecht

Heb je het over Nike artikelen met korting, dan heb je het over de outlets van Nike die je door heel Nederland kunt vinden. Onder de outletwinkels zijn de Clearance Stores de toppers want daar zijn de prijzen het laagst en zijn alle artikelen afgeprijsd. In Utrecht zit een van de Nike Clearance Stores. Nike Clearance Store Utrecht maakt deel uit van Winkelcentrum Overvecht. De winkel met bijbehorend winkelcentrum vormen dus een prima dagbesteding.

Contact en adres

Nike Clearance Store Utrecht heeft het volgende adres:

  • Adres: Seinedreef 2
  • Postcode en plaatsnaam: 3562 KN Utrecht
  • Telefoonnummer: 030-2616078

Openingstijden

De outlet is zes dagen per week geopend en alleen op zondag gesloten. Eenmaal per maand is het koopzondag bij de Nike Outlet in Utrecht, namelijk de laatste zondag van de maand. Op enkele uitzonderingen na (waaronder bijvoorbeeld feestdagen) heeft Nike Clearance Store Utrecht de volgende openingstijden:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: gesloten (koopzondagen van 12.00 – 17.00 uur)

Ook online outlet

Je komt misschien niet iedere dag in Utrecht of in een van de steden met een andere Nike winkel. Of misschien houd je gewoon niet zo van de drukte en bestel je liever online? Nike heeft een officiële online outlet waar je duizenden afgeprijsde Nike artikelen kunt kopen, iedere dag van het jaar. 

Bereikbaarheid

Het grote Shopping Center Overvecht bestaat uit 110 winkels. De meest in het oog springende winkel is de Nike Clearance Store. Het is mogelijk om gratis te parkeren bij het winkelcentrum. Reizigers met de trein lopen eenvoudig van treinstation Overvecht naar de Nike Outlet. Tevens zijn de bushaltes Zamenhofdreef en Einsteindreef in de buurt gelegen. Nike Outlet Utrecht is overigens niet ideaal voor rolstoelgebruikers want er is geen lift naast de roltrappen.

Volledige outlet

Veel van de Nike winkels zijn behalve outlet ook plekken waar je de nieuwste Nike collecties kunt vinden. De Nike Factory Stores zijn hier voorbeelden van. Bij de gewone Nike Stores vind je zelfs helemaal geen outletartikelen. Nike Clearance Store Utrecht is echter een volledige outlet.

Overige Nike winkels

In Nederland zijn er officiële Nike winkels te vinden in:

Vacatures

Wil je werken bij Nike Clearance Store Utrecht? Via onderstaand overzicht kan je direct online solliciteren:

Vacatures Nike