Nike Factory Store Muiden

Last update: 06-06-2020

Voordelige Nike kleding en schoenen, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk wanneer je een van de Nike outlets bezoekt. Hiervan zijn er meerdere in Nederland, waaronder één in Muiden. Een groot deel van de Nike Factory Store in Muiden bestaat namelijk uit afgeprijsde items. Nike Factory Store Muiden is dus grotendeels een outlet en tevens een officiële Nike winkel. Je vindt er dus alles op het gebied van het sportmerk, maar dan tegen een gereduceerde prijs. Kom alles te weten over de Nike Factory Store Muiden inclusief informatie over het assortiment, contact- en adresgegevens, openingstijden, bereikbaarheid en vacatures.

Nike Factory Store Muiden

Nike Factory Store Muiden is geen officiële outlet, dat komt omdat er ook een deel van de winkel is ingericht met nieuwe collecties. Echter is het grootste deel van de items wel afgeprijsd en is de winkel dus voor ongeveer 80% outlet. Ideaal dus voor het vinden van voordelige schoenen en kleding van Nike. De kortingen bedragen namelijk tot wel 70% of zelfs meer. Doordat de winkel is gelegen in winkelcentrum Maxis Muiden is er nog veel meer te beleven op qua shoppen en kan je er prima een hele dag jezelf vermaken.

Contact en adres

Nike Factory Store Muiden heeft de volgende contact- en adresgegevens:

  • Adres: Pampusweg 1 (unit 19)
  • Postcode en plaatsnaam: 1398 PR Muiden
  • Telefoonnummer: 0294-458582

Openingstijden

Onderstaand zijn de reguliere openingstijden van Nike Factory Store Muiden vermeld, tijdens bijvoorbeeld feestdagen kan er van worden afgeweken:

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Online outlet

Voor de shoppers die liever vanuit huis hun inkopen doen is er ook nog de optie om simpelweg de online Nike Outlet te bezoeken. De online outlet van Nike bevindt zicht gewoon op de website van het sportmerk en bestaat uit duizenden afgeprijsde artikelen. En dat het hele jaar lang. Online bestellen is natuurlijk erg eenvoudig aangezien de producten gewoon worden thuisbezorgd. 

Bereikbaarheid

Het winkelcentrum Maxis in Muiden ligt niet ver van Amsterdam in de gemeente Gooise Meren. De snelste manier om er te geraken is via de autosnelweg A1 (afslag 2 of 3) aangezien het winkelcentrum naast deze snelweg ligt. Je kunt gratis parkeren bij Maxis Muiden. Als je met het openbaar vervoer wilt komen ben je aangewezen op de bus die stopt bij bushalte Maxisweg.

Outlet?

Is Nike Factory Store Muiden nu wel of niet een outlet? Daar kunnen we heel simpel over zijn; officieel niet, maar in de praktijk wel. De winkel mag zich niet Nike Outlet noemen omdat een deel van de verkochte items tegen de normale prijzen worden verkocht. Dit zijn de nieuwe collecties die je er ook kunt vinden. Omdat misschien wel 80% van het assortiment is afgeprijsd is de Nike winkel in Muiden ongeveer gelijk aan een echte outlet.

Overige Nike winkels

De winkel in Muiden is niet de enige Nike winkel in Nederland. Er zijn namelijk normale Nike Stores met de nieuwste collecties, Factory Stores waar het gros van de artikelen afgeprijsd is en Clearance Stores wat de echte outlets zijn:

Vacatures

Nike Muiden heeft regelmatig nieuwe mensen nodig om te werken in de winkel. Misschien is er ook voor jou een leuke vacature op dit moment:

Vacatures Nike

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.