A-merken en winkelketens
Home » Nederlandse Spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

NS Seizoensretour

✔ reis in de lente, zomer en herfst 1 dag in het weekend voor maar €36. Dat is 3 keer een dagje weg naar keuze voor slechts €12 per retour
✔  alle dagen extra comfortabel reizen? Koop dan een 1e klas Seizoensretour voor slechts €6 extra
het Seizoensretour is te koop tot en met 17 juni 2018
 Dagretour lente kan gebruikt worden van 14 mei t/m 30 juni 2018, Dagretour zomer van 1 juli t/m 31 augustus 2018, Dagretour herfst van 1 september t/m 31 oktober 2018

Voordelig Dal Voordeel abonnement

reis met 40% korting buiten de spits en in de weekenden
ook drie medereizigers reizen met 40% korting
tijdelijk kost het Dal Voordeel abonnement slechts € 29 voor het eerste jaar
de actie duurt tot en met 27 mei 2018

Treinpakkers

voordelige treinaanbiedingen en dagjes weg
inclusief de Superdaldagkaart en het Weekendretour voor 2 personen
te koop van 14 april tot en met 13 mei 2018
vraag het gratis couponboekje aan

NS Lentetoer

 voordelig reizen met de trein voor maar € 14,50 per retour
✔ eersteklas reis je al voor maar € 18 per persoon

✔ geldig op werkdagen na 9.00 uur, in het weekend de hele dag

✔ te koop en te gebruiken van 26 maart tot en met 29 april 2018

22 november 2017: Dal Voordeel Abonnement tijdelijk € 29

Tot en met 27 november 2017 koop je al een Dal Voordeel abonnement van NS voor slechts € 29.

 

Dal Voordeel Abonnement

Met een Dal Voordeel Abonnement reis je tijdens de daluren en het hele weekend met 40% korting. Met een paar treinreizen heb je je abonnement al terugverdiend. Tijdelijk is het Dal Voordeel Abonnement extra voordelig. Normaal gesproken kost het abonnement, dat 1 jaar lang geldig is, € 50. Wie het echter koopt voor 27 november 2017 betaalt tijdelijk slechts € 29 per persoon.

 

Voorwaarden

Voor € 29 reis je dus een jaar lang met 40% korting. De korting is geldig op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 tot 6.30 uur. Ook is het Dal Voordeel Abonnement het hele weekend geldig en tijdens feestdagen. Je ontvangt een persoonlijke OV-chipkaart en ook drie medereizigers krijgen 40% korting. Het abonnement is na het jaar maandelijks opzegbaar.

14 oktober 2017: NS Treinpakkers

Reis voordelig met de trein dankzij de Treinpakkers. Profiteer van scherpe aanbiedingen en uitjes. De NS Treinpakkers zijn te koop van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 5 november 2017. 

29 juli 2017: Treinpakkers

Er zijn weer NS Treinpakkers verkrijgbaar. In totaal kan je profiteren van 16 bijzondere acties en uitjes door heel Nederland. De NS Treinpakkers zijn te koop tussen 29 juli en 3 september 2017. 

 

Diverse aanbiedingen

Behalve de 16 zomeracties zijn de NS Treinpakkers goed voor nog meer voordeel. Wat te denken van de inmiddels befaamde Meereiskaart daluren, Superdalkaart, upgrades van 2e naar de 1e klas, enzovoorts. 

 

Couponboekje

De voordelige acties zijn te koop via de Spoordeelwinkel. Hier kan ook het Couponboekje worden aangevraagd wanneer je deze niet hebt ontvangen. In het Couponboekje vind je onder andere de aanbiedingen en de voordeeltickets.

28 juli 2017: voordelig met de trein naar de Efteling

Via de Spoordeelwinkel van NS reis je nu voor slechts € 43 naar de Efteling met de trein inclusief toegangsticket tot het park. Het treinticket is geldig voor de tweede klas, wie eerste klas wil reizen betaalt € 50. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, terwijl kinderen van 4 tot en met 11 jaar € 32 betalen voor toegang tot de Efteling plus de reis.

 

Trein en bus

Je kunt kiezen om uit te stappen op de treinstations van Tilburg of Den Bosch, waarna je per bus (inbegrepen bij de prijs) verder reist naar de Efteling. De buslijnen die genomen kunnen worden zijn 136, 300, 302, 800 en 801. De tickets zijn te koop tot en met 31 augustus 2017 en te gebruiken tot en met 30 september 2017.

3 juli 2017: NS Zomertoer komt terug

De NS Zomertoer komt terug en dat betekent weer voordelig een dag reizen met de trein met twee personen.

 

NS Zomertoer

Veel treinreizigers zal de naam Zomertoer bekend in de oren klinken. Tot 2011 verkocht NS de zomertoer tickets. Dit jaar komt de Zomertoer weer terug en reis je met twee personen weer voordelig een dag door Nederland. De Zomertoer is geldig op doordeweekse dagen vanaf 9.00 uur. De actie loopt De kosten van de NS Zomertoer bedragen:

  • € 13 per persoon voor de tweede klas
  • € 17,50 per persoon voor de eerste klas
  • Bij het NS Zomertoer ticket ontvang je een Kiosk kortingsbon voor een Lipton Green 50 cl en een cookie

 

Treinmaatschappijen

De NS Zomertoer is niet alleen geldig bij de Nederlandse Spoorwegen. Met het treinkaartje kan je reizen via alle treinmaatschappijen in Nederland.

 

Duur van de actie

De NS Zomertoer is uiteraard alleen op de zomerperiode van toepassing. De actie duurt van 3 juli tot en met 31 augustus 2017. 

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

NS Treinpakkers

De NS Treinpakkers zijn de actieweken van de Nederlandse Spoorwegen welke diverse malen per jaar plaatsvinden. Met de NS Treinpakkers kan je voordelig met iemand meereizen of je kunt je ticket upgraden. Ook zijn er talloze aanbiedingen voor uitjes in combinatie met een treinkaartje. Kom alles te weten over een van de meest geliefde klantacties van heel Nederland.

NS Seizoensretour

Met de NS Seizoensretour tickets reis je voor een laag bedrag drie dagen, verdeeld over drie seizoenen, met de trein naar een bestemming van keuze. De retourtickets zijn gelden op weekenddagen in de lente, zomer en herfst.

Treinkaartacties samen met winkelketens

Diverse winkelketens bieden meerdere malen per jaar voordelige treintickets aan waarmee je voor een vaste lage prijs een hele dag kunt reizen met de trein. Het gaat om onder andere:

OV Chipkaart

Zonder OV-chipkaart ben je een stuk duurder uit voor het reizen met het openbaar vervoer. Voor gewone papieren kaartjes voor de trein betaal je bijvoorbeeld een toeslag. Tevens zijn er tal van extra voordelen voor houders van de OV-Chipkaart.

De Nederlandse Spoorwegen zijn de toonaangevende reisorganisatie voor het reizen met de trein. Omdat NS natuurlijk bestaat bij de gratie van de klant, organiseert het bedrijf diverse klantacties waarmee je voordeliger kunt reizen met de trein. Ook zijn er samenwerkingen met andere winkelketens voor de aankoop van zeer voordelige treinkaartjes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.