A-merken en winkelketens
Home » Nederlandse Spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Treinpakkers

 voordelige treinaanbiedingen en dagjes weg
 inclusief de Superdaldagkaart en het Weekendretour voor 2 personen
✔ te koop van 17 februari tot en met 4 maart 2018

22 november 2017: Dal Voordeel Abonnement tijdelijk € 29

Tot en met 27 november 2017 koop je al een Dal Voordeel abonnement van NS voor slechts € 29.

 

Dal Voordeel Abonnement

Met een Dal Voordeel Abonnement reis je tijdens de daluren en het hele weekend met 40% korting. Met een paar treinreizen heb je je abonnement al terugverdiend. Tijdelijk is het Dal Voordeel Abonnement extra voordelig. Normaal gesproken kost het abonnement, dat 1 jaar lang geldig is, € 50. Wie het echter koopt voor 27 november 2017 betaalt tijdelijk slechts € 29 per persoon.

 

Voorwaarden

Voor € 29 reis je dus een jaar lang met 40% korting. De korting is geldig op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur en tussen 18.30 tot 6.30 uur. Ook is het Dal Voordeel Abonnement het hele weekend geldig en tijdens feestdagen. Je ontvangt een persoonlijke OV-chipkaart en ook drie medereizigers krijgen 40% korting. Het abonnement is na het jaar maandelijks opzegbaar.

14 oktober 2017: NS Treinpakkers

Reis voordelig met de trein dankzij de Treinpakkers. Profiteer van scherpe aanbiedingen en uitjes. De NS Treinpakkers zijn te koop van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 5 november 2017. 

29 juli 2017: Treinpakkers

Er zijn weer NS Treinpakkers verkrijgbaar. In totaal kan je profiteren van 16 bijzondere acties en uitjes door heel Nederland. De NS Treinpakkers zijn te koop tussen 29 juli en 3 september 2017. 

 

Diverse aanbiedingen

Behalve de 16 zomeracties zijn de NS Treinpakkers goed voor nog meer voordeel. Wat te denken van de inmiddels befaamde Meereiskaart daluren, Superdalkaart, upgrades van 2e naar de 1e klas, enzovoorts. 

 

Couponboekje

De voordelige acties zijn te koop via de Spoordeelwinkel. Hier kan ook het Couponboekje worden aangevraagd wanneer je deze niet hebt ontvangen. In het Couponboekje vind je onder andere de aanbiedingen en de voordeeltickets.

28 juli 2017: voordelig met de trein naar de Efteling

Via de Spoordeelwinkel van NS reis je nu voor slechts € 43 naar de Efteling met de trein inclusief toegangsticket tot het park. Het treinticket is geldig voor de tweede klas, wie eerste klas wil reizen betaalt € 50. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, terwijl kinderen van 4 tot en met 11 jaar € 32 betalen voor toegang tot de Efteling plus de reis.

 

Trein en bus

Je kunt kiezen om uit te stappen op de treinstations van Tilburg of Den Bosch, waarna je per bus (inbegrepen bij de prijs) verder reist naar de Efteling. De buslijnen die genomen kunnen worden zijn 136, 300, 302, 800 en 801. De tickets zijn te koop tot en met 31 augustus 2017 en te gebruiken tot en met 30 september 2017.

3 juli 2017: NS Zomertoer komt terug

De NS Zomertoer komt terug en dat betekent weer voordelig een dag reizen met de trein met twee personen.

 

NS Zomertoer

Veel treinreizigers zal de naam Zomertoer bekend in de oren klinken. Tot 2011 verkocht NS de zomertoer tickets. Dit jaar komt de Zomertoer weer terug en reis je met twee personen weer voordelig een dag door Nederland. De Zomertoer is geldig op doordeweekse dagen vanaf 9.00 uur. De actie loopt De kosten van de NS Zomertoer bedragen:

  • € 13 per persoon voor de tweede klas
  • € 17,50 per persoon voor de eerste klas
  • Bij het NS Zomertoer ticket ontvang je een Kiosk kortingsbon voor een Lipton Green 50 cl en een cookie

 

Treinmaatschappijen

De NS Zomertoer is niet alleen geldig bij de Nederlandse Spoorwegen. Met het treinkaartje kan je reizen via alle treinmaatschappijen in Nederland.

 

Duur van de actie

De NS Zomertoer is uiteraard alleen op de zomerperiode van toepassing. De actie duurt van 3 juli tot en met 31 augustus 2017. 

2 mei 2017: voordelig naar de Libelle Zomerweek + trein

Bezoek de Libelle Zomerweek inclusief een retourticket met de trein voor slechts € 28.

 

Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek gaat weer bijna beginnen. Tussen 15 en 21 mei 2017 vindt op het Almeerderstrand in Almere weer het gezelligste evenement van Nederland plaats. Dagelijks bezoeken duizenden mensen de Libelle Zomerweek, een ideaal uitje voor met je vriendinnen, dochter, zus, moeder of collega. De Libelle Zomerweek staat in het teken van lifestyle in de breedste zin van het woord, je vindt er alles op het gebied van eten en drinken, mode, muziek, workshops, enzovoorts. Het evenement is verbonden aan het bekende tijdschrift Libelle. Kom meer te weten over de Libelle Zomerweek.

 

Voordelige entree + treinticket

De Nederlandse Spoorwegen hebben een leuke actie waarbij je voor slechts € 28 de Libelle Zomerweek kunt bezoeken. Bij deze prijs zit het toegangsbewijs én een treinticket. Met dit treinticket reis je naar het treinstation Almere Poort. Vanaf hier rijden pendelbussen van en naar het Almeerderstrand. 

 

Waar en wanneer te koop?

De voordelige entree + treinticket zijn te koop tot en met 21 mei 2017 en te gebruiken tussen 15 en 21 mei 2017. Je koopt de aanbieding via de Spoordeelwinkel.

15 april 2017: NS Seizoensretour tickets te koop

Drie dagen reizen met de trein voor maar € 33 in totaal? NS verkoopt tot en met 31 mei 2017 weer de Seizoensretouren.

 

Seizoensretour

De Nederlandse Spoorwegen verkopen weer de Seizoensretourtickets waarmee één persoon op drie verschillende dagen in 2017 kan reizen met de trein. Een Seizoensretour kost slechts € 33 in totaal wat betekent dat een enkele retour € 11 kost. De voordeeltickets zijn te koop tot en met 31 mei 2017 via de NS Spoordeelwinkel. Hierbij geldt wel op = op.

 

Alleen in weekend

De Seizoensretour treintickets geven recht op in totaal drie treinreizen op zaterdag of zondag. De naam van de kortingsactie is afgeleid van nog een voorwaarde die is gesteld, de retourreizen moeten namelijk plaatsvinden verdeeld over drie seizoenen (lente, zomer en herfst). De reisperiodes zijn als volgt:

  • Reis 1 moet plaatsvinden op weekenddagen tussen 1 april en 31 mei 2017
  • Reis 2 moet plaatsvinden op weekenddagen tussen 1 juli en 31 augustus 2017
  • Reis 3 moet plaatsvinden op weekenddagen tussen 1 oktober en 30 november 2017

 

Persoonsgebonden

NS Seizoensretour is persoonsgebonden en hierdoor ook niet overdraagbaar aan een andere gebruiker. Ook is het niet mogelijk om meerdere tickets op 1 datum te gebruiken.

 

Ook andere treinmaatschappijen

Uiteraard zijn de Seizoenretour tickets te gebruiken bij de NS, maar ook andere treinmaatschappijen nemen deel aan de actie. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld te reizen met treinen van Syntus of een andere maatschappij die actief is in Nederland. Alleen de Thalys van Amsterdam naar Parijs is uitgesloten. Voor ICE International en de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam dient een toeslag te worden betaald.

 

Eerste klas reizen

De Seizoensretour kortingsactie is ook voor reizen met de eerste klas mogelijk. Deze tickets zijn wel wat duurder en voor de drie retourreizen betaal je € 43 per persoon.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

NS Treinpakkers

De NS Treinpakkers zijn de actieweken van de Nederlandse Spoorwegen welke diverse malen per jaar plaatsvinden. Met de NS Treinpakkers kan je voordelig met iemand meereizen of je kunt je ticket upgraden. Ook zijn er talloze aanbiedingen voor uitjes in combinatie met een treinkaartje. Kom alles te weten over een van de meest geliefde klantacties van heel Nederland.

NS Seizoensretour

Met de NS Seizoensretour tickets reis je voor een laag bedrag drie dagen, verdeeld over drie seizoenen, met de trein naar een bestemming van keuze. De retourtickets zijn gelden op weekenddagen in de lente, zomer en herfst.

Treinkaartacties samen met winkelketens

Diverse winkelketens bieden meerdere malen per jaar voordelige treintickets aan waarmee je voor een vaste lage prijs een hele dag kunt reizen met de trein. Het gaat om onder andere:

OV Chipkaart

Zonder OV-chipkaart ben je een stuk duurder uit voor het reizen met het openbaar vervoer. Voor gewone papieren kaartjes voor de trein betaal je bijvoorbeeld een toeslag. Tevens zijn er tal van extra voordelen voor houders van de OV-Chipkaart.

De Nederlandse Spoorwegen zijn de toonaangevende reisorganisatie voor het reizen met de trein. Omdat NS natuurlijk bestaat bij de gratie van de klant, organiseert het bedrijf diverse klantacties waarmee je voordeliger kunt reizen met de trein. Ook zijn er samenwerkingen met andere winkelketens voor de aankoop van zeer voordelige treinkaartjes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.