A-merken en winkelketens
Home » Nederlandse Spoorwegen

NS: overzicht Klantacties

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

NS Treinpakkers

nsspoordeelweken-2.png

De NS Treinpakkers zijn de actieweken van de Nederlandse Spoorwegen welke diverse malen per jaar plaatsvinden. Met de NS Treinpakkers kan je voordelig met iemand meereizen of je kunt je ticket upgraden. Ook zijn er talloze aanbiedingen voor uitjes in combinatie met een treinkaartje. Kom alles te weten over een van de meest geliefde klantacties van heel Nederland.

Meer over de NS Treinpakkers.

NS Seizoensretour

262e1e68960d45968e8c0c41363afbad.jpg

Met de NS Seizoensretour tickets reis je voor een laag bedrag drie dagen, verdeeld over drie seizoenen, met de trein naar een bestemming van keuze. De retourtickets zijn gelden op weekenddagen in de lente, zomer en herfst. 

Meer over de NS Seizoensretour tickets.

Treinkaartacties samen met winkelketens

Treinkaartactie-1.png

Diverse winkelketens bieden meerdere malen per jaar voordelige treintickets aan waarmee je voor een vaste lage prijs een hele dag kunt reizen met de trein. Het gaat om onder andere:

AH Treinkaartactie
Blokker Treinkaartactie
HEMA Treinkaartactie
Kruidvat Treinkaartactie
Etos Treinkaartactie

OV Chipkaart

OVchipkaart.jpg

Zonder OV-chipkaart ben je een stuk duurder uit voor het reizen met het openbaar vervoer. Voor gewone papieren kaartjes voor de trein betaal je bijvoorbeeld een toeslag. Tevens zijn er tal van extra voordelen voor houders van de OV-Chipkaart.

Meer over de OV-chipkaart.

 

De Nederlandse Spoorwegen zijn de toonaangevende reisorganisatie voor het reizen met de trein. Omdat NS natuurlijk bestaat bij de gratie van de klant, organiseert het bedrijf diverse klantacties waarmee je voordeliger kunt reizen met de trein. Ook zijn er samenwerkingen met andere winkelketens voor de aankoop van zeer voordelige treinkaartjes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.