A-merken en winkelketens
Home » Baby's en Kinderen

Voordelige Baby en Kinderartikelen

Laat anderen hierover weten:

Het krijgen van een kind is het meest bijzondere wat je in je leven meemaakt. Het krijgen van een kind kost natuurlijk ook aardig wat geld, ga maar na wat je allemaal moet kopen: kleertjes, speentjes, flesjes, een babybox, een kinderbedje, een kinderwagen, enzovoorts. Wie slim inkoopt betaalt echter stukken minder. Vraag bijvoorbeeld gratis babydozen aan of shop je baby- en kinderspullen tijdens de uitverkoop.

De Blije Doos (gratis)

Etos Babydoos (gratis)

Mama Mazzeldagen

Prénatal Knipkorting

Euroclix - krijg € 1,95

Bulk 10-Daagse Bol.com

ING Rentepunten

Kruidvat Babytas

Prénatal Folder

PLUS Babydoos (Kiekeboebox)

Baby-Dump Cadeaupakket

Bristol Kinderbijslagdagen

Limango

Baby-Dump Kortingsweken

Black Friday Sale

Laatste nieuws:

Het is weer zomersale bij Zara met tientallen procenten korting op de lente- en zomercollecties,

 

Zara zomersale

Het is de zomersale waar de meeste shoplustigen op wachten; de zomersale bij Zara. De zomersale vindt plaats in de online shop van Zara en natuurlijk in de winkels van de Spaanse modeketen. Afgeprijsde items zijn er voor dames, heren, kinderen en de TRF lijnen. Ga direct naar de Zara webshop.

 

Overzicht van de beste Zara aanbiedingen.

 

ZaraZomersale.jpg

Lees meer »

Nog een aansprekende modeketen die de zomersale heeft gestart en ditmaal is het Pull and Bear waar je met 50% korting zomermode kunt kopen.

 

Zomersale bij Pull and Bear

Zowel in de filialen en via de webwinkel van Pull and Bear is het nu zomersale. De uitverkoop geldt voor zowel herenmode en damesmode van de lente- en zomercollecties. De korting loopt op tot ongeveer 50%. Bekijk hier het afgeprijsde aanbod.

 

PullandBearzomersale.jpg

 

 

Lees meer »

Ook bij Mango shop je de komende periode extra voordelig. Je ontvangt namelijk tot 50% korting op een aanzienlijk deel van de lente- en zomercollectie.

 

Mango zomersale

Spanje en modeketens, het is al jarenlang een gelukkig huwelijk. Ook Mango is een Spaans modehuis met altijd zeer interessante collecties. En wanneer je dan ook nog eens de helft minder betaalt voor de mode is shoppen er wel heel aantrekkelijk. En voordelig shoppen doe je natuurlijk tijdens de zomersale die nu in volle hevigheid is losgebarsten. Bekijk hier de afgeprijsde items.

 

MangoSale.jpg

Lees meer »

Ontvang tot dertig procent korting op de mode van het Nederlandse modemerk G-Star.

 

G-Star Sale

Momenteel is het zomersale bij G-Star waardoor iedereen kan profiteren van kortingen tot 30% op de kleding en schoenen van het bekende modemerk. Je bespaart dus al heel snel tientallen euro's per item. 

 

GStarSale.jpg

Lees meer »

Profiteer vanaf nu van de zomersale bij Bonprix met korting tot 60%.

 

Bonprix zomersale

De bekende modewebshop Bonprix is er ook aan begonnen. We hebben het hier natuurlijk over de zomersale die er is losgebarsten. Duizenden items zijn de komende periode tot ongeveer 60% afgeprijsd. Het gaat om flinke delen van de dames-, heren-, kinder- en wooncollecties. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht beste Bonprix acties.

 

BonprixZomersale.jpg

Lees meer »

Bij Omoda koop je voordelige schoenen voor dames, heren en kinderen tijdens de zomersale.

 

Omoda zomersale

Ook bij schoengigant Omoda is de zomeruitverkoop van start gegaan. Op grote delen van de zomercollecties voor mannen, vrouwen en kinderen krijg je nu flinke kortingen. Bespaar tientallen euro's op je nieuwe schoenen tijdens de zomersale. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

OmodaZomersale.jpg

Lees meer »

Bij Vingino is de grote zomersale begonnen met kortingen tot wel 50%.

 

Vingino zomersale

De maand juni is de maand dat de zomersale langzaam van start gaat. Vingino is er vroeg bij en is al gestart met hoge kortingen. Op honderden items krijg je namelijk de komende weken tot wel 50% korting. De kinderkleding van Vingino is een begrip in Nederland. Tijdens deze zomersale koop je vooral zomerse items. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Vinginozomersale.jpg

Lees meer »

Bij Lidl ontvang je voor iedere € 20 een kraskaart waarmee meer dan 1 miljoen prijzen te winnen zijn.

 

Kraskaarten Lidl

Lidl bestaat in Nederland 20 jaar en dat wordt op grootse wijze gevierd. De supermarktketen pakt de laatste tijd regelmatig uit met bijzondere kortingsacties. Nu is er een winactie met kraskaarten. Voor iedere € 20 die wordt uitgegeven bij Lidl ontvang je een kraskaart waarmee je prijzen kunt winnen. In totaal zijn er meer dan 1 miljoen prijzen. Voorbeelden van prijzen zijn een jaar lang gratis boodschappen, vakantiereizen, gratis producten, enzovoorts. Kras simpelweg het vakje open en zie direct of je hebt gewonnen.

 

Actieduur

De Lidl Kraskaartactie duurt van maandag 29 mei tot en met woensdag 28 juni 2017. Als je een prijs hebt gewonnen moet je de kraskaart goed bewaren aangezien je deze zult moeten inleveren. Het inleveren van prijswinnende Lidl kraskaarten kan tot en met zondag 9 juli 2017.

 

LidlKraskaartactie.jpg

Lees meer »

Spaar tot en met 27 augustus 2017 voor gratis BBQ producten bij Lidl. Met 8 punten al een volle spaarkaart.

 

BBQ actie Lidl

Lidl staat bekend om haar voordelige voedingswaren van hoge kwaliteit. De supermarktketen heeft een uitgebreid barbecue assortiment waarmee je heerlijke zomerse avonden door kunt komen. Bij de producten zitten momenteel spaarzegels waarmee je kunt sparen voor gratis BBQ producten. Hierbij heb je keuze uit kip, rund, vis, varken of vegetarisch. Met slechts 8 spaarzegels is de spaarkaart al vol. Lege spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkels.

 

Gratis BBQ producten

Wanneer je een spaarkaart vol hebt kan je deze inwisselen voor gratis producten:

  • 1 volle spaarkaart: gratis BBQ worstjes, Beter Leven Hamburgers of BBQ-vleesvervangers
  • 2 volle spaarkaarten: gratis pak zalmfilet, varkensfiletlapjes of kipshaslick

 

Duur van de actie

De BBQ spaaractie bij Lidl duurt nog tot en met zondag 27 augustus 2017. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd voor gratis producten tot en met zondag 3 september 2017.

 

Overzicht beste Lidl acties.

 

LidlBBQactie.jpg

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.