A-merken en winkelketens
Home » Fashion

Voordelige Mode en Kleding

Mode is voor velen hobby nummer 1. Om geld te besparen op mode, kleding en schoenen zijn er meerdere mogelijkheden. Shop bijvoorbeeld je kleding tijdens de uitverkoop (sale) of bezoek eens een outletcenter waar alle dagen van het jaar uitverkoop is. Ook in België en Duitsland hebben ze uitgebreide uitverkoopperiodes. Kies onderstaand de winkel, sale of outlet en kom te weten hoe en wanneer je de maximale korting krijgt op mode:

Uitverkoopperiodes:

f46e461fb25043938d3ff902cff027a6.png

Update: de korting bedraagt vanaf 21 juli 2017 zelfs tot 60%

 

Het is uitverkoop bij Zara Home met tot 40% korting op een groot deel van het assortiment. 

 

Zara Home uitverkoop

Een zeer aanzienlijk deel van het assortiment van Zara Home is momenteel in de uitverkoop. De kortingen bedragen tot 40% en geven dus een mooie kans op het voordelig in kopen van woonartikelen en andere decoratie. De uitverkoop loopt zolang de voorraad strekt dus wacht niet te lang. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht van de beste Zara Home acties.

 

ZaraHomeuitverkoop-1.jpg

Lees meer »

De uitbetaaldatums van uitkeringen, overheidstoeslagen en pensioengelden komen er weer aan. Onderstaand volgen de meest belangrijke betaaldatums van juli 2017:

 • ABP pensioen: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • AOW: 24 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Huurtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kinderopvangtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kindgebonden budget: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Studiefinanciering: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • UWV (WIA, WAZ, WAO en Wajong): 21 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • Zorgtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)

 

Uitbetaaldatum.jpg

Lees meer »

De zomersale is nu op volle snelheid en langzaam gaan de kortingen naar het maximale punt. Bekijk het handige overzicht met alle zomersale Deals van de beste winkelketens.

 

Oplopende kortingen

Tijdens uitverkoopperiodes als de zomersale gaan de winkelketens ieder jaar op dezelfde manier te werk. De zomersale begint met kortingen van enkele tientallen procenten. Maar naarmate de weken voorbij gaan wordt de korting opgevoerd. Tot op het moment dat de kortingen ongeveer 70 tot 80% zijn. En op dat punt geraken we nu begin juli. 

 

Overzicht

Alle Zomersale Deals van de beste en populairste winkelketens zijn op een rij gezet. Bekijk de Zomersale Deals hier.

 

zomersaledeals.jpg

Lees meer »

De openingsdatum van tien filialen van Hudson's Bay is bekendgemaakt. De flagshipstore in Amsterdam is op 17 augustus 2017 de eerste.

 

Primeur voor Amsterdam

Het eerste Nederlandse filiaal van Hudson's Bay opent op donderdag 17 augustus 2017 de deuren in Amsterdam. En niet zomaar een filiaal, het gaat hierbij om de flagshipstore van Hudson's Bay oftewel de belangrijkste winkel van ons land.

 

Andere steden volgen snel

Na de opening van Hudson's Bay Amsterdam openen vervolgens iedere week één of twee nieuwe filialen. Tot en met eind september is er een continue stroom van nieuwe filialen:

 • 17 augustus: Amsterdam (flagshipstore)
 • 24 augustus: Leiden
 • 31 augustus: Breda en Rotterdam
 • 7 september: Den Haag en Maastricht
 • 14 september: Almere en Zwolle
 • 21 september: Den Bosch en Tilburg

 

Overige winkelopeningen

Na 21 sepember volgen er nog meer winkelopeningen maar deze laten nog even op zich wachten. In 2018 en 2019 openen de Hudson's Bay filialen in Haarlem, Enschede, Amstelveen, Utrecht en Amersfoort.

 

HudsonsBay2.jpg

Lees meer »

Win nu 2 x 2 kaarten voor het festival Share a Perfect Day dat plaatsvindt in Hilvarenbeek van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017. Meedoen is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is dit bericht op Facebook te liken.

 

Deelnemen is mogelijk tot en met maandag 26 juni 2017. Op dinsdag 27 juni 2017 zullen de winnaars bekend worden gemaakt en zal er contact met de winnaars worden opgenomen. De winnaars hebben recht op twee tickets voor Share a Perfect Day op een dag naar keuze.

 

Shareaperfectday2.jpg

Lees meer »

Het is uitverkoop bij MS Mode en het is ditmaal tijd voor de zomersale. De sale begint met kortingen tot 50%.

 

MS Mode zomersale

De maanden juli en augustus staan voor de deur en dat betekent zomer! Nog even snel je zomergarderobe aanvullen is nu extra voordelig bij MS Mode want het is zomersale. 

 

MSModeZomersale.jpg

Lees meer »

Het is weer zomersale bij Zara met tientallen procenten korting op de lente- en zomercollecties,

 

Zara zomersale

Het is de zomersale waar de meeste shoplustigen op wachten; de zomersale bij Zara. De zomersale vindt plaats in de online shop van Zara en natuurlijk in de winkels van de Spaanse modeketen. Afgeprijsde items zijn er voor dames, heren, kinderen en de TRF lijnen. Ga direct naar de Zara webshop.

 

Overzicht van de beste Zara aanbiedingen.

 

ZaraZomersale.jpg

Lees meer »

Nog een aansprekende modeketen die de zomersale heeft gestart en ditmaal is het Pull and Bear waar je met 50% korting zomermode kunt kopen.

 

Zomersale bij Pull and Bear

Zowel in de filialen en via de webwinkel van Pull and Bear is het nu zomersale. De uitverkoop geldt voor zowel herenmode en damesmode van de lente- en zomercollecties. De korting loopt op tot ongeveer 50%. Bekijk hier het afgeprijsde aanbod.

 

PullandBearzomersale.jpg

 

 

Lees meer »

Ook bij Mango shop je de komende periode extra voordelig. Je ontvangt namelijk tot 50% korting op een aanzienlijk deel van de lente- en zomercollectie.

 

Mango zomersale

Spanje en modeketens, het is al jarenlang een gelukkig huwelijk. Ook Mango is een Spaans modehuis met altijd zeer interessante collecties. En wanneer je dan ook nog eens de helft minder betaalt voor de mode is shoppen er wel heel aantrekkelijk. En voordelig shoppen doe je natuurlijk tijdens de zomersale die nu in volle hevigheid is losgebarsten. Bekijk hier de afgeprijsde items.

 

MangoSale.jpg

Lees meer »

Ontvang tot dertig procent korting op de mode van het Nederlandse modemerk G-Star.

 

G-Star Sale

Momenteel is het zomersale bij G-Star waardoor iedereen kan profiteren van kortingen tot 30% op de kleding en schoenen van het bekende modemerk. Je bespaart dus al heel snel tientallen euro's per item. 

 

GStarSale.jpg

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.